ΔήμοιΝέα

Tom Daley: Ο Ολυμπιονίκης που παρακολουθούσε τις καταδύσεις πλέκοντας

Ο Tom Daley δηλώνει ότι το πλέξιμο τον βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθεια να κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο Βρετανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης των καταδύσεων έγινε viral όταν εθεάθη στις κερκίδες, την ώρα που διεξαγόταν ο τελικός γυναικών από τραμπολίνο 3 μ., να πλέκει ασταμάτητα.

Όταν τον «έπιασε» η κάμερα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, οι παρουσιαστές του BBC προσπάθησαν να μαντέψουν τι έπλεκε εκείνη την ώρα ο Daley. Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, έμοιαζε με κάποιου είδους καπέλο, που ίσως να προορίζεται για τον γιο που έχει αποκτήσει ο 27χρονος με τον σύζυγό του, τον παραγωγό Ντάστιν Λανς Μπλακ.

O Tom Daley παρουσίασε την τελευταία του δημιουργία στον λογαριασμό στο Instagram που έχει για τις πλεκτές δημιουργίες του, ο οποίος μάλιστα έχει 254.000 followers. 

Πρόκειται για μία μικρή θήκη, προκειμένου να μπορεί να μεταφέρει χωρίς να γρατσουνιστεί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε με τον Ματ Λι στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 10 μέτρων. Στη μία πλευρά της θήκης έφτιαξε τη βρετανική σημαία και στην άλλη εκείνη της Ιαπωνίας.

«Το μόνο πράγμα που με βοήθησε να κρατήσω τα λογικά μου σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αγάπη μου για το πλέξιμο και το βελονάκι», ανέφερε ο Daley στο βίντεο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

Show More


Related Articles

Leave a Reply

Back to top button