Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής όλων των Παιδικών Χαρών στον Κορυδαλλό

Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής όλων των Παιδικών Χαρών στον Κορυδαλλό. Από τις παιδικές χαρές της πλατείας Μέμου προχωρά και στις υπόλοιπες ο Δήμος, με το μεγάλο έργο αντικατάστασης όλων των οργάνων και του εξοπλισμού τους.

Το έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» έχει στόχο να είναι χώροι ελκυστικοί και ασφαλείς και τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι να αθλούνται, να ψυχαγωγούνται, να δραστηριοποιούνται και να κινητοποιούνται για άσκηση στην ύπαιθρο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών.

Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής όλων των Παιδικών Χαρών στον Κορυδαλλό

Οι παιδικές χαρές στις οποίες θα γίνει αντικατάσταση των οργάνων είναι:

Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης (πλ. Μέμου),  πλατεία Βενιζέλου, πλατεία Μερκάτη, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Αγ. Γεωργίου), πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κανάρια), Φιλίππου & Μενελάου, πλατεία Κολοκοτρώνη, Ποταμού-Κοζάνης-Αιόλου, Μαρδοχαίου Φριζή, πλατεία Μητέρας Πελοποννήσου & Ματσούκα, πλατεία 25ης Μαρτίου, πλατεία Άνω Δεξαμενής, πλατεία Αλέκου Παναγούλη, Διαμάντως Κουμπάκη, πλατεία Έλληνα Δασκάλου, Ηλ. Αποστόλου & Καρπενησίου, Πελοποννήσου & Χειμάρρας,  Πλατεία Διαμαντίδη & Σκρά Ηπείρου & Σάμου.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά και το έργο επισκευών σε μια σειρά οδών, όπως η Δημητρακοπούλου, η Αθ. Διάκου κ.α.

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα