Ξεκίνησε το κοινωνικό έργο της νέας δομής «Η κουζίνα της καρδιάς μας»

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2022 η παρασκευή και διανομή δωρεάν φρεσκομαγειρεμένου φαγητού από τη νέα κοινωνική δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» του δήμου Παύλου Μελά, με τη διακριτική παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών θεμάτων Χαράς Αμανατίδου.

Στους ωφελούμενους προσφέρθηκε το ημερήσιο μενού και το συνοδευτικό από άριστα ποιοτικά υλικά, καθώς και το γλυκό τους σε ειδικές συσκευασίες της υπηρεσίας και αυτό θα γίνεται καθημερινά από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, με διπλή μερίδα φαγητού την τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

«Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» είναι πλήρως εξοπλισμένη, ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, εδρεύει στη Σταυρούπολη και συγκεκριμένα στην οδό 1η Μαΐου, δίπλα στον πρότυπο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «Ουράνιο Τόξο» και πολύ κοντά στο Δημαρχείο Παύλου Μελά.

«Η Κουζίνα της Καρδιάς μας», σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και την Αντιδήμαρχο Χαρά Αμανατίδου, είναι μια ακόμη απάντηση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Παύλου Μελά και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, στα υπαρκτά κοινωνικά προβλήματα της πόλης μας.

Μια δράση του Τμήματος Πρόνοιας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα λειτουργεί επικουρικά με το Συσσίτιο του δήμου και αποτελεί ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας και  προσπάθεια για τη δημιουργία προϋποθέσεων κοινωνικής ασφάλειας και συνοχής στην τοπική κοινωνία.

Ένα καθημερινό γεύμα που προσφέρεται με αγάπη σε όσους βιώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας αύξησης φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, στα τελευταία χρόνια των πολλαπλών κρίσεων.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται για την ένταξή τους ως ωφελούμενοι στη δομή,  μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, οδός Λήμνου 2, Νικόπολη, ΔΕ Σταυρούπολης, στο τηλέφωνο 2310 020166 (ώρες γραφείου).

«Η Κουζίνα της Καρδιάς μας»

Κανένας συνάνθρωπός μας στον Δήμο Παύλου Μελά, χωρίς φαγητό, ελπίδα και αξιοπρέπεια!


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα