Υπενθύμιση για πρόσκληση σε ιδιοκτήτες ακινήτων περιοχών επέκτασης σχεδίου της Δ.Ε. Βάρης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της μελέτης «Κτηματογράφηση-Πολεοδόμηση-Πράξη Εφαρμογής σε περιοχές επέκτασης εντός του Αναθεωρημένου Γ.Π.Σ. Δ.Ε Βάρης» λαμβάνοντας υπόψη:

1. Την υπό εκπόνηση κτηματογράφηση της παραπάνω περιοχής μελέτης της ΔΕ Βάρης.

2. Τις παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 12 του Ν. 1337/1983 για επέκταση των Πολεοδομικών Σχεδίων κ.λ.π., όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα.

3. Την με αριθμό 93027/7188/1994 (ΦΕΚ 877/Β) απόφαση ΥΠΕΧΩΔΕ για τον χρόνο και τρόπο δημοσιότητας της πρόσκλησης για υποβολή ιδιοκτησίας κ.λ.π.

προσκαλεί τους κυρίους ή νομείς των ακινήτων που βρίσκονται στην περιοχή υπό κτηματογράφηση της μελέτης «Κτηματογράφηση-Πολεοδόμηση-Πράξη Εφαρμογής σε περιοχές επέκτασης εντός του Αναθεωρημένου Γ.Π.Σ. Δ.Ε Βάρης» να προσέλθουν στο στο δημοτικό κατάστημα της Βάρης (Λεωφόρος Β. Κωνσταντίνου 25, ΤΚ 166-72), καθημερινά και ώρες 09.00 έως 14.00 και να καταθέσουν δήλωση ιδιοκτησίας από 13-05-2024 έως 31-05-2024 και να υποβάλουν τα παρακάτω στοιχεία:

1. Δήλωση Ιδιοκτησίας (έντυπο της οποίας υπάρχει στο Δημοτικό κατάστημα Βάρης και αναρτημένο στο διαδίκτυο Υπηρεσία Δόμησης (vvv.gov.gr) με γνήσιο της υπογραφής.

2. Συμβόλαιο σημερινού ιδιοκτήτη καθώς και τα προηγούμενα συμβόλαια μέχρι τις 28-05-2014 με τα διαγράμματα που το συνοδεύουν.

3. Πιστοποιητικά μεταγραφής ιδιοκτησίας, βαρών διεκδικήσεων, κατασχέσεων.

4. Αντίγραφα μερίδων όλων των ιδιοκτητών σημερινών και παλαιότερων μέχρι τη πρόσφατη μερίδα κάθε σημερινού ιδιοκτήτη (επικαρπία και ψιλή κυριότητα) του ακινήτου καθώς και των ιδιοκτητών στις 28-05-2014

5. Πιστοποιητικά βαρών, διεκδικήσεων, κατασχέσεων

6. Απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος γεωτεμαχίου

7. Πρόσφατο κτηματολογικό φύλλο γεωτεμαχίου τελευταίου εξαμήνου.

Εφιστούμε την προσοχή στους ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει δήλωση ιδιοκτησίας στην Υπηρεσία Δόμησης ή ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθώς θα πρέπει να προσκομίσουν εκ νέου το έντυπο δήλωσης ιδιοκτησίας συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον σημερινό ιδιοκτήτη με γνήσιο της υπογραφής και με συνυποβαλλόμενα τα στοιχεία ενδεχομένως να παρέλειψαν στην προηγούμενη δήλωση.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα