Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας στη Δημητσάνα – Περιφέρεια Πελοποννήσου

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου την ημερίδα με θέμα «Το προφίλ του νέου Οδοντιάτρου – Οδοντίατρος ή γιατρός της στοματικής κοιλότητας;», στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο της Δημητσάνας.

Ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Βασίλης Διαμαντόπουλος, εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό και προσφώνησε χαιρετισμό για την έναρξη της ημερίδας, παρουσία και του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας, Σωτήρη Καμαρινόπουλου.

Εισηγήσεις έγιναν από τον Πρόεδρο της ΕΟΟ, τον Πρόεδρο του ΙΕΘΕ, τους προέδρους και καθηγητές των Οδοντιατρικών Σχολών Αθήνας-Θεσσαλονίκης και Προέδρων Οδοντιατρικών Συλλόγων της χώρας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις που έχουν αντίκτυπο στην επιστημονική κοινότητα και στην κοινωνία και συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας.


Πηγή
Author: A G

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα