Νέα παγκάκια στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός και στο Πασαλιμάνι από τον Δήμο Πειραιά

Νέα παγκάκια τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Πειραιά στον πιο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης την Σωτήρος Διός καθώς και στο Πασαλιμάνι, σε μια περιοχή που προσελκύει καθημερινά πλήθος κόσμου.

Παράλληλα, τα αρμόδια συνεργεία αντικατέστησαν παγκάκια τα οποία είχαν υποστεί φθορές.

Οι παρεμβάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν με μέριμνα της Υπηρεσίας Πρασίνου και Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, για να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικοί οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει ανάλογες εργασίες σε πλατείες, πάρκα, πεζόδρομους τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συνεχίζουμε την ανανέωση του αστικού εξοπλισμού της πόλης μας, σε δύο πολυσύχναστα σημεία που προσελκύουν κατοίκους αλλά και επισκέπτες του Πειραιά. Ως Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών και για τον λόγο αυτό, καταγράφουμε συνεχώς τις ανάγκες και παρεμβαίνουμε, προκειμένου να είναι η πόλη μας όσο γίνεται πιο λειτουργική. Σε αυτή την προσπάθεια καθοριστική είναι και η συμβολή των πολιτών και θα ήθελα να καλέσω όλους να σεβαστούν τους δημόσιους χώρους και να μην έχουμε το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των βανδαλισμών, που δυστυχώς υπάρχει στον Πειραιά. Ας προστατεύσουμε την πόλη μας, προκειμένου  κάθε γωνιά της να αλλάζει προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, ανέφερε:  «Στο πλαίσιο εξωραϊσμού των κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, τοποθετήθηκαν παγκάκια στον πεζόδρομο Σωτήρος Διός και στο Πασαλιμάνι. Η εν λόγω δράση θα έχει συνέχεια και σε άλλους χώρους του Δήμου μας».


Πηγή
Author: Βασίλης Καραγιάννης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα