Σαν παραμύθι: Στολίστηκε το ΚΠΙΣΝ για τα Χριστούγεννα -Πάρτι με τον Δεληβοριά, μαγεία ο Χορός των Σιντριβανιών [εικόνες & βίντεο] | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Μαγεία… Με μια μόνο λέξη μπορεί να περιγράφει η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να φωταγωγηθεί για τα Χριστούγεννα.

Μπορεί, φέτος, να μην γινόταν κοσμοσυρροή, όπως πέρυσι, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας μέτρησαν αντίστροφα για την φωταγώγηση του «Νιάρχος», ωστόσο, για μία ακόμη φορά η ατμόσφαιρα ήταν ονειρική.

Φωτογραφίες: Το ΚΠΙΣΝ φωτίστηκε και ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

Ο μαγικός κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντάνεψε στις οθόνες μας και με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά όλα έγιναν πιο φωτεινά. Στο μεγάλο πάρτι ο τραγουδιστής, βέβαια, δεν ήταν μόνος… Δίπλα του είχε το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου, Κώστα Παντέλη, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασούλη, ενώ σπέσιαλ εμφανίσεις πραγματοίσαν οι ταλαντούχοι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος, αλλά και Vassilikos, ως εκλεκτός καλεσμένος του.

Αναψαν τα φώτα στο ΚΠΙΣΝ / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Τα γιορτινά φώτα άναψαν υπό τους ήχους της μουσικής και χάρισαν τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού.

Στο Ξέφωτο / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Μπάλες μέσα στο πάρκο / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Την ίδια στιγμή, τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς στέκονται στολισμένα, ενώ οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα.

Μία από τις εγκαταστάσεις / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν ο Χορός των Σιντριβανιών. Ο χορός ξεκίνησε με τις μελωδίες από την Παιδική Χορωδία Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό την διεύθυνση της Κωνσταντίνας Πιτσιάκου. Η στιγμή μοναδική…

Κόσμος με μάσκες στο «Νιάρχος» / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Ενα φιλί κάτω από τα λαμπιόνια / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Βίντεο: Ολόκληρη η εκδήλωση του ΚΠΙΣΝ

Ο πρώτος Χορός των Σιντριβανιών στο 25:25

Πηγή
Author: NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα