Δύο σημαντικά έργα για το Παλαιό Φάληρο στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Δύο σημαντικά έργα για το Παλαιό Φάληρο

στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ


O Δήμαρχος Παλαιού  Φαλήρου  Γιάννης  Φωστηρόπουλος, ανακοινώνει  την ένταξη από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, του έργου:

«Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου», συνολικού προϋπολογισμού 544.304,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με δικαιούχους φορείς τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και το ΠΟ.Α.ΚΕ.

Η Πράξη Ένταξης περιλαμβάνει δύο υποέργα:

  • Επισκευή γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος “Κοψαχείλα”, προϋπολογισμού 210.000,00 €.
  • Προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ και πιο συγκεκριμένα την πλήρη ανακατασκευή του ταρτάν του στίβου και του γηπέδου ποδοσφαίρου, προϋπολογισμού 334.304,00 €.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος,  με αφορμή την ένταξη των δύο αυτών σημαντικών έργων για το Παλαιό Φάληρο στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, τόνισε :

«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα  που ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη της πόλης μας για την αναβάθμιση των αθλητικών της εγκαταστάσεων, καθώς και τον τέως Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, για τη συμβολή του τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του, όσο και μετέπειτα, στην επιτυχία του εγχειρήματος. Με όραμα, σχέδιο και τεχνογνωσία διεκδικούμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της πόλης μας».

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 14/5/2021


Πηγή
Author: Ιουλία Βλάχου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα