Ενημέρωση βουλευτών Νότιου Τομέα όλων των κομμάτων για την υπόθεση των Θεάτρων Βράχων

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου οι Δήμαρχοι Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος, ενημέρωσαν τους βουλευτές Νότιου Τομέα, όλων των κομμάτων για την πορεία της υπόθεσης της δικαστικής διεκδίκησης από ιδιώτες, της περιοχής των Θεάτρων Βράχων.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν, από τη ΝΔ οι: Σοφία Βούλτεψη, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Κων/νος Κυρανάκης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οι: Γιάννης Μπαλάφας, Θεανώ Φωτίου, Νίκος Παππάς, Ραλία Χρηστίδου. Την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, εκπροσώπησε η Τόνια Αντωνίου. Από το ΚΚΕ ήταν παρών ο Χρήστος Κατσώτης.

Οι βουλευτές του Νότιου τομέα που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν έστειλαν εκπροσώπους τους. Στην εκδήλωση ήταν, επίσης, παρόντες οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων, εκπροσωπώντας τα ανώτατα Συλλογικά Όργανα των δύο πόλεων.

Όπως δήλωσε μετά  το τέλος της ενημέρωσης, ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης: «Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την εκτενέστερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπροσώπων της περιοχής μας στο Κοινοβούλιο για την δικαστική κατοχύρωση του δημόσιου χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά, που περιλαμβάνει τους χώρους του Θεάτρου Βράχων και των αθλητικών εγκαταστάσεων της Εργάνης. Οι Βουλευτές άκουσαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση από την πλευρά των δύο δημάρχων και του νομικού συμβούλου που χειρίζεται την υπόθεση και εξέφρασαν την πρόθεση και την προθυμία τους να βοηθήσουν και να συμβάλλουν, σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας, ώστε ο χώρος να παραμείνει δημόσιος. Οι ενέργειές μας για την ανάδειξη του μείζονος αυτού θέματος θα συνεχιστούν και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται!»


Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα