Μείωση τελών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2021 στον Δήμο Λεβαδέων

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων κι έπειτα από πρόταση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εγκρίθηκε γενναία μείωση έως και 97% στο τέλος κοινόχρηστων χώρων (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος/ περίπτερα), μέσω της τροποποίησης της 463/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων περί καθορισμού των τελών κοινόχρηστων χώρων.

Οι ιδιοκτήτες όλων των οικονομικών ζωνών της Δημοτικής Ενότητας Λεβαδέων, αλλά και όλων των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων που κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων, θα πληρώνουν συμβολικά 1€/ τ.μ  για ολόκληρο το 2021.

Το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ ορίζεται εξαιτίας της νομικής αδυναμίας να υπάρξει μηδενική χρέωση.

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες που έδωσε η πολιτεία σε μειώσεις και απαλλαγές. Στέκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών του Δήμου Λεβαδέων που δοκιμάζονται σκληρά από τις αναπόφευκτες οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης. Γνωρίζοντας ότι η τοπική οικονομία ματώνει, ο Δήμαρχος Λεβαδέων στη ψήφιση του προϋπολογισμού, είχε αναφερθεί στις δυνατότητες μελλοντικής επουλωτικής παρέμβασης του Δήμου Λεβαδέων στις οικονομικές πληγές των τοπικών επιχειρηματιών. Κι αυτό έπραξε. Φυσικά, θα ακολουθήσει και συνέχεια.

Πηγή
Author: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα