Συγχρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων προς αθλήτριες του ΑΚΟ Λιβαδειάς

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 21 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΑΚΟ Λιβαδειάς Αγάπη Ζουρνή, Κατερίνα Καρατζά και Αθανασία Μελισσάρη για τις σημαντικές διακρίσεις που κατέλαβαν στο Περιφερεικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής, κατηγορία Κορασίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου 2021.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια Αγάπη Ζουρνή κατέκτησε την 3η θέση στη μπάλα και χάλκινο μετάλλιο και με την 4η θέση στο στεφάνι και στις κορίνες, βρέθηκε στο σύνθετο ατομικό στη 4η θέση .

Η αθλήτρια Κατερίνα Καρατζά κατέλαβε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και αναλυτικά 9η στις κορίνες ,10η στο στεφάνι και 11η στη μπάλα.

Και η αθλήτρια Αθανασία Μελισσάρη κατέκτησε την 6η θέση στο ελεύθερο και την 14η στο σχοινάκι. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συγχαίρει ακόμα τις προπονήτριες Έφη Ραμαντάνη, Ειρήνη Αποστόλου και Άννα Αθανασιάδου για την πολύτιμη στήριξη στον αγώνα των αθλητριών και εύχεται πολλές επιτυχίες στους αθλητικούς τους στόχους, ενώ τονίζει ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να είναι αρωγός και να βρίσκεται πάντα δίπλα τους.


Πηγή
Author: ΕΥΑ ΠΟΥΛΟΥ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα