Συμβουλευτική Γονέων: Επαγγελματικός Προσανατολισμός των Εφήβων – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

για τον

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ των ΕΦΗΒΩΝ

A΄ ΚΥΚΛΟΣ

Σχολικό έτος 2021-2022

“Καταλαβαίνω τον έφηβο. Βοηθάω για τον Επαγγελματικό του Προσανατολισμό”

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Μιχαήλ Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο στήριξης των οικογενειών εν μέσω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, με χαρά σας ανακοινώνουν ότι συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα Συμβουλευτικής Γονέων για 5η χρονιά.

Ανοίγει λοιπόν για δήλωση συμμετοχών:

ο  Α΄ Κύκλος  Σεμιναρίων Γονέων  2021-2022

ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε έξι δίωρες συναντήσεις, Τετάρτη 20:00-22:00, κατά τις ημερομηνίες 01/12, 08/12, 15/12/21,  12/1, 19/1, 26/1/22 σε χώρο του δήμου.

Επισημαίνουμε ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή γονείς των οποίων το/τα παιδί/παιδιά φοιτά/φοιτούν σε οποιοδήποτε Δημοτικό/ Γυμνάσιο/Λύκειο του Παλαιού Φαλήρου.

Τα σεμινάρια οργανώνονται σε ομάδα έως 14 ατόμων, αφού συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός γονέων (τηρουμένης σειράς προτεραιότητας), τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας κατά του covid-19.

Υπεύθυνη συντονισμού:

Κωνσταντίνα Βάμβουρα

(Η Κωνσταντίνα Βάμβουρα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ανθρωπίνων Σχέσεων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην ατομική και ομαδική Συμβουλευτική γονέων και εφήβων και στον σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό μαθητών στη Β/θμια εκπαίδευση.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα πεδία της κοινωνικής εργασίας και παιδαγωγικής (ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Εθνικο Καποδιστριακο. Παν. Αθηνών) ενώ ασχολήθηκε με την Ψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο (MSc Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Λονδίνου – UCL). Έχει εκπαιδευτει στο ΑΚΜΑ στη συστημική ομαδική ψυχοθεραπεία.)

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09.00π.μ. -15.00μ.μ στο  τηλ. επικ.210 98 15 323.

               Ο Δήμαρχος                                                             Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

 

Ιωάννης Φωστηρόπουλος                                                     Μιχαήλ Μιχαηλίδης


Πηγή
Author: Ευάγγελος Ρίζος

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα