Ένα όμορφο, διασκεδαστικό απόγευμα με πολλές εκπλήξεις από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «2η Γιορτή για το παιδί» που διοργάνωσαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Παλαιού Φαλήρου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το υπέροχο πάρκο του Αγίου  Γεωργίου από νωρίς, όπου τα παιδιά και οι γονείς συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί από το προσωπικό και τους συνεργάτες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και ήταν οργανωμένες από τις παιδαγωγούς όλων των τμημάτων, με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους χάρηκαν και έπαιξαν συμμετέχοντας στις δράσεις και απολαμβάνοντας τον χώρο και τις υποδομές του Πάρκου ενώ παρακολούθησαν και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχαν οργανωθεί μέσα σε κλίμα χαράς, γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Η «2η Γιορτή για το παιδί» που  πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία  άφησε σε όλους το αίσθημα της χαράς ενώ οι δράσεις που είχαν σχεδιασθεί από το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών έδωσαν το στίγμα της χαράς, με τα παιχνίδια, τις κατασκευές και τα κεράσματα για όλα τα παιδιά.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στις εταιρείες ABC Toys, τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ , το Θέατρο Κούκλας Κοκου-Μουκλό, την Λυρική Σκηνή και την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη, τα φροντιστήρια ΚΑΝΑΚΑΡΗ, τον παιδότοπο COFFE AND PLAY , την ATTIKA GREEN EXPO και το φωτογραφικό studio PRAXIS για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

H Πρόεδρος Μαίρη Τρύφων στον χαιρετισμό της επεσήμανε την ξεχωριστή ποιότητα και πρωτοτυπία των δράσεων ενώ ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Αλιμπέρτης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την καθημερινή ποιοτική εργασία τους στους Σταθμούς.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε όλες τις οικογένειες που εμπιστεύονται τους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς για την φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην διεύθυνση και το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, καθώς η καθημερινή τους προσπάθεια προσφέρει στα παιδιά μια δημιουργική και όμορφη φιλοξενία.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                              Παλαιό Φάληρο, 3/7/2023


Πηγή
Author: Ευάγγελος Ρίζος

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα