Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου – Virtual Run | Δήμος Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Αιγάλεω, ο Δήμος Χαϊδαρίου και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Άρηξις” RΩ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽γασιακό, οικογενειακό τις διοργανώνουν Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου (Virtual Run), αφιερωμένο στη Φροντίδα.

Με αφορμή και εκκίνηση την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου και με βασικό μήνυμα: Τρέχουμε ή Περπατάμε για έναν κοινό σκοπό: «την Υγεία μου ΦροντίΖΩ και Υπεύθυνα ΣτηρίΖΩ», καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε αυτόν τον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου, διαδίδοντας την αξία της Φροντίδας.

Στόχος της δράσης είναι να αποτελέσει μια σημαντική αφορμή για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων στην ανάληψη της ατομικής ευθύνης για τη διαφύλαξη της Υγείας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος ιδρύθηκε στις 7 Απριλίου 1948, με βασικές αρμοδιότητές του την υποστήριξη της καθολικής περίθαλψης και τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας και ευημερίας, καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απρίλη. Ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, την περίοδο της πανδημίας, είναι σημαντικό να μεταδοθεί ένα μήνυμα στήριξης, ενότητας και αλληλεγγύης. Με τη συμμετοχή μας στην ίδια δράση, με τον ίδιο κοινό σκοπό, μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί και ας βρισκόμαστε σε απόσταση, μπορούμε ναγίνουμε αρωγοί σε μια κοινή προσπάθεια, για μια πιο ποιοτική ζωή, με γνώμονα την Υγεία ως ένα πρωταρχικό ανθρώπινο δικαίωμα

Ο Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου – Virtual Run, θα διεξαχθεί το διάστημα από 7 έως 23 Απριλίου 2021. Συμμετέχοντας, μπορεί κάποιος/α να τρέξει ή να περπατήσει την απόσταση των 5χλμ, 2χλμ ή 1χλμ, που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του/της, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, μόνος/η ή μαζί με φίλους (τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του COVID 19), οποιαδήποτε ημέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας και οποιαδήποτε ώρα. Επίσης, μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει τη συγκεκριμένη απόσταση, περισσότερες από μια φορά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για εγγραφή στον αγώνα εδώ: https://forms.gle/cGkDeW2KC7Uj4EMX8

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 31 Μαρτίου και θα διαρκέσουν όλη την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα. 

Πληροφορίες ή τηλεφωνικές δηλώσεις για τον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου:

Τηλ. 210 5313243, Κέντρο Πρόληψης «Άρηξις».

Διαδικασία και όροι συμμετοχής

Στον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου-Virtual Run, μπορεί κάποιος να τρέξει ή να περπατήσει την απόσταση των 5χλμ, 2χλμ ή 1χλμ, που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, μόνος ή μαζί με φίλους (τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του COVID-19), οποιαδήποτε ημέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας, 7-23 Απριλίου 2021. Επίσης, μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες της μιας φοράς.

Ο αγώνας  απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, που θέλουν να μεταδώσουν το κοινωνικό μήνυμα.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 31 Μαρτίου και θα διαρκέσουν όλη την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα. 

Για να συμμετάσχετε στον κοινωνικό αγώνα δρόμου:

Βήμα 1: Για την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α. Υποβάλλετε την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική φόρμα:

https://forms.gle/cGkDeW2KC7Uj4EMX8

Β. Επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης «Άρηξις» (210-5313243), αναφέροντας όνομα, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας, τόπο διαμονής και απόσταση που επιθυμείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε.

Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή, θα σας σταλεί ηλεκτρονικά μέσω e-mail το αναγνωριστικό σήμα για τον αγώνα, προκειμένου να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα τρέξετε ή θα περπατήσετε. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να αποτυπώσετε το δικό σας μήνυμα για τη συγκεκριμένη ημέρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του αναγνωριστικού σήματος.

Βήμα 2: Την ημέρα που θα επιλέξετε να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε δηλώσει (οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού διαστήματος που διαρκεί ο αγώνας, 7-23 Απριλίου) βγάλτε μια φωτογραφία το αναγνωριστικό σήμα συμμετοχής σας με το μήνυμά σας για τη συγκεκριμένη ημέρα. Όσοι έχετε τη δυνατότητα και το επιθυμείτε, αποτυπώστε με στιγμιότυπο (screenshot) το αποτέλεσμα και την απόσταση που έχετε καταγράψει στο smartphone ή smartwatch σας.

Βήμα 3: Στείλτε τη φωτογραφία ή και το στιγμιότυπο (screenshot) στο e-mail:

[email protected]

Βήμα 4: Δείτε τις φωτογραφίες με τα μηνύματα όλων των συμμετεχόντων στο facebook των Δήμων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και του Κέντρου Πρόληψης «Άρηξις».

Βήμα 5: Αφού ολοκληρώσετε τον αγώνα θα σας αποσταλεί στο e-mail σας έπαινος συμμετοχής και φόρμα εντυπώσεων, την οποία θα επιθυμούσαμε να συμπληρώσετε και να μας την αποστείλετε.

H συμμετοχή στον Κοινωνικό Αγώνα είναι δωρεάν.


Πηγή
Author: haidaried

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα