Ηλεκτρονικά μέσω taxisnet η κατάταξη της 2020 ΣΤ ΕΣΣΟ στην Πολεμική Αεροπορία

Ηλεκτρονικά μέσω taxisnet η κατάταξη της 2020 ΣΤ ΕΣΣΟ στην Πολεμική Αεροπορία

Πρόσκληση για κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία με την 2020 ΣΤ / ΕΣΣΟ

Στο πλαίσιο της πρόληψης, αντιμετώπισης και μείωσης της διασποράς της πανδημίας covid-19, οι καλούμενοι στρατεύσιμοι θα παραλάβουν τα Σημειώματα Κατάταξής τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr με χρήση κωδικών taxisnet

Συγκεκριμένα:

Ανακοινώνεται ότι, οι στρατεύσιμοι της 2020 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ για την Πολεμική Αεροπορία (υπόχρεοι να καταταγούν από 9 έως 17 Νοεμβρίου 2020), μπορούν να παραλαμβάνουν τα Σημειώματα Κατάταξής τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr. με χρήση κωδικών taxisnet. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Οι στρατεύσιμοι που δεν διαθέτουν κωδικούς taxisnet, θα πρέπει να προβούν σε έκδοσή τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.aade.gr.

Για τους στρατεύσιμους, που δεν διαθέτουν ΑΦΜ, θα αποσταλεί Σημείωμα Κατάταξης, μέσω του Αστυνομικού Τμήματος του τόπου κατοικίας τους.


2. Περισσότερες πληροφορίες για τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο της πρόληψης, αντιμετώπισης και μείωσης της διασποράς της πανδημίας covid-19, οι καλούμενοι στρατεύσιμοι θα παραλάβουν τα Σημειώματα Κατάταξής τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr με χρήση κωδικών taxisnet.

Οι στρατεύσιμοι που δεν διαθέτουν κωδικούς taxisnet, θα πρέπει να προβούν σε έκδοση τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.aade.gr

4. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.stratologia.gr/


Πηγή
Author: odigostoupoliti

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα