Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής κράτησης γηπέδων τένις από τον Δήμο Χαϊδαρίου. | Δήμος Χαϊδαρίου

Ηλεκτρονικά γίνεται πλέον  η  κράτηση  για  τη χρήση των Δημοτικών γηπέδων τένις από τους κατοίκους του Χαϊδαρίου.

Για την ηλεκτρονική κράτηση απαιτείται εγγραφή στο Μητρώο Αθλουμένων του Δήμου Χαϊδαρίου. Η εγγραφή σας γίνεται στην γραμματεία του τένις, όπου προσκομίζετε δυο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας και οποιοδήποτε στοιχείο αποδεικνύει  ότι κατοικείτε στο Χαϊδάρι (βεβαίωση κατοικίας ή λογαριασμό κοινής ωφέλειας κλπ).  Οι δημότες Χαϊδαρίου που κατοικούν εκτός της πόλης μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο αφού προσκομίσουν πιστοποιητικό γέννησης.

Στη συνέχεια κάνετε εγγραφή  στην υπηρεσία  CITIBILL ή μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα android  που διατίθεται δωρεάν στο  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citibill.citibill ή από υπολογιστή/κινητό τηλέφωνο apple μέσω της διεύθυνσης: https://app.citibill.gr/e-Rantevou/Home/EpilogiOrganismou?dimosId=17

Για την  κράτηση γηπέδου κάθε φορά: Κάνετε είσοδο στην υπηρεσία, επιλέγετε  e-ραντεβού και:
-”Οργανισμό“ το Δήμο Χαϊδαρίου
-”Υπηρεσία” την αθλητική εγκατάσταση που επιθυμείτε

Ολοκληρώνετε την κράτηση με το πάτημα του κουμπιού ”Επιβεβαίωση”. Τα στοιχεία της κράτησής σας έρχονται με επιβεβαιωτικό έντυπο στο  e-mail  σας.

Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, το κλείσιμο χρήσης των Δημοτικών  γηπέδων τένις από τους κατοίκους γίνεται χωρίς τηλεφωνικές αναμονές και ταλαιπωρία.  Αξιοποιούμε την τεχνολογία για την καλύτερη καθημερινή μας εξυπηρέτηση !


Πηγή
Author: haidaried

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα