Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και  υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος του ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :

  1. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
  2. ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά)
  3. ΕΦΗΒΕΙΑ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων)

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, θα  έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση)και θέμα τα «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του Διαδικτυακού Σεμιναρίου:

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο πρέπει να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή στο Δήμο μας έτσι ώστε να σας σταλεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος παρακολούθησης του σεμιναρίου:

 Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κυρία Τσιμιακάκη Ιωάννα:

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 2132036251


Πηγή
Author: vikonomou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα