Συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο 1ο διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους για την Κλιματική Αλλαγή

Στη διοργάνωση του πρώτου διαγωνιστικού φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Ελλάδα, με εστίαση στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής συμμετέχει ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου!

Το Πράσινο Ταμείο αξιολόγησε θετικά την πρόταση χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου, που υποβλήθηκε σε συνέχεια της Πρόσκλησης: «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες», στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020».

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η διάδοση επιστημονικά αξιόπιστων πληροφοριών και ευαισθητοποίηση σε θέματα που σχετίζονται με την κλιματική δράση (προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και μετριασμός της κλιματικής αλλαγής), συνδυάζοντας την καλλιτεχνική έκφραση.

Απευθύνεται σε μέλη της μαθητικής κοινότητας, μέλη των σχολών υποκριτικής και σκηνοθεσίας, καθώς και σε όλους τους ενεργούς πολίτες, με στόχο να τους δώσει τα κατάλληλα επιστημονικά εφόδια, προκειμένου να εκφράσουν καλλιτεχνικά την ευαισθησία και ανησυχία τους για τις κλιματικές αλλαγές και να τις μεταφέρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δήμος μας πρωτοπορεί, φιλοδοξώντας να συσπειρώσει φορείς και πολίτες για την ανάληψη φιλόδοξης δράσης για το κλίμα! Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι το περιβάλλον είναι προτεραιότητά μας!


Πηγή
Author: vikonomou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα