Μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων στη γιορτή της Μητέρας στο Άλσος Περιστερίου — Δήμος Περιστερίου

17/05/2023

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η συμμετοχή παιδιών και γονέων στις ολοήμερες εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Περιστερίου για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, που διοργανώθηκαν στις 14 Μαΐου 2023, με μεγάλη επιτυχία στο Άλσος της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μοίρασε λουλούδια στους μικρούς μας φίλους για να τα χαρίσουν στις μανούλες τους, συνομίλησε μαζί τους και με τους γονείς τους. Οι ξεχωριστές αυτές λαμπρές εκδηλώσεις και δράσεις, έδωσαν τη δυνατότητα σ’ όλους να περάσουν λίγες ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς από τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογένειες.

Τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών δράσεων του Δήμου Περιστερίου, είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν κοσμήματα από μακαρόνια για τη μαμά τους, να βγάλουν ψηφιακές αναμνηστικές φωτογραφίες, να κάνουν face painting με σχήματα αγάπης, να κατασκευάσουν δώρα και κάρτες με μηνύματα αγάπης, να διαβάσουν παραμύθια, να παίξουν θεατρικά παιχνίδια, να τραγουδήσουν, να φτιάξουν τους δικούς τους στίχους για τη μαμά, να γράψουν τις καλύτερες ευχές και αφιερώσεις στο μεγαλύτερο βιβλίο ευχών!

  

    


Πηγή
Author: Σία Φωτεινού

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα