Αντιδήμαρχος Τρίπολης: «Μετακινούμαι υπεύθυνα, χωρίς ρύπους στην Τρίπολη» – OTA VOICE

Μία ποδηλατική βόλτα στην πόλη αποτέλεσε την αφετηρία των δράσεων του Δήμου Τρίπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του 2020.

Η βόλτα ξεκίνησε από την πλατεία Πετρινού, με κατεύθυνση το άλσος Αγίου Γεωργίου, στη συνέχεια κινήθηκε προς το Άλσος Παναρκάδων και κατέληξε στο άλσος της Κάρτσοβας, όπου προσφέρθηκαν κεράσματα στους ποδηλάτες.

Στη δράση του Δήμου, συμμετείχαν οι ποδηλατικοί σύλλογοι της ΑΕΚ Τρίπολης, του Π.Ο. Τρίπολης και του ΕΟΣ Τρίπολης.

«Με το σύνθημα “Μετακινούμαι υπεύθυνα”, ο Δήμος Τρίπολης οργανώνει δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους. Επιδιώκουμε και προωθούμε την «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» και επιδιώκουμε αυτό να γίνει πράξη και στην δική μας πόλη» υπογράμμισε η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου, σε δήλωσή της, μετά το τέλος της ποδηλατάδας, ενώ παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχουν στις επόμενες δράσεις, μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου!

Οι δράσεις που ακολουθούν, περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- πράσινη μετακίνηση για όλους, εκπαιδευτική συνάντηση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, διαγραμμίσεις και γνωριμία με τους παίκτες του Αστέρα!

Όλες οι δράσεις του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιούνται, τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους υγειονομικούς περιορισμούς και τις σχετικές οδηγίες και πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα