Δήμος Αιγιαλείας: Ο δημόσιος διάλογος για να γίνει η πόλη ανώτερος αειφόρος τουριστικός προορισμός, άρχισε! – OTA VOICE

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του έργου «Food Art Movement Energy – the Road to Country Experience» στους πολίτες και τους φορείς της περιοχής πραγματοποιήθηκε από τον εντεταλμένο σύμβουλο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας, Βασίλη Χριστόπουλο, την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, στο εστιατόριο Λιόπετρο.

Σε αυτήν την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά που οι διοργανωτές (ΔΗΚΕΠΑ και Δήμος Αιγιαλείας) φρόντισαν να γεμίσει με απολαυστικές γεύσεις και εξαίσιες μουσικές, παρουσιάστηκαν από τους συνεργάτες του ERFC, του άλλου Έλληνα εταίρου του έργου FAME ROAD, οι πρώτες ιδέες που έχουν υποβληθεί από Φορείς, Ενεργούς Πολίτες, Εταιρίες και Συλλόγους, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών στην Αιγιάλεια.  Οι ιδέες και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί βρίσκονται στη σελίδα https://fameroad.eu/submissions/. Να σημειωθεί ότι οι προτάσεις είναι στα αγγλικά δεδομένου ότι στοχεύουν σε διεθνές κοινό. 

Μετά την ευρεία αποδοχή και τη θετική αντιμετώπιση του Δημόσιου Διαλόγου, προσκαλούνται και άλλοι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν προτάσεις στην ιστοσελίδα του έργου www.fameroad.eu. Η κατάθεση των προτάσεων μπορεί να γίνει είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά, στην αντίστοιχη φόρμα που βρίσκεται στην αρχική ιστοσελίδα του έργου.

Το FAME Road στον επόμενο τόνο, θα προσκαλέσει σε συζήτηση (στρογγυλή τράπεζα) όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν καταθέσει την ιδέα τους, εστιάζοντας στην υλοποίηση των προτάσεών τους και στις δυνατότητες ανάδειξης της περιοχής σε τουριστικό προορισμό. 

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα