Εθελοντική δράση πολιτών στο ποτάμι της Φλώρινας – OTA VOICE

Ο εθελοντισμός αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά μιας υγιούς κοινωνίας, καθώς τα μέλη της λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, χωρίς το κίνητρο της προσωπικής υλικής ανταμοιβής.

Ο Δήμος Φλώρινας στηρίζει με κάθε τρόπο (υλικό και ηθικό) κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία δημοτών του που τελικό στόχο έχει την προσφορά και
Μια τέτοια πρωτοβουλία, άξια συγχαρητηρίων, έχουν λάβει οι κάτοικοι της Λεωφόρου Αβέρωφ, με πρωτεργάτη τον κ. Στάθη Μαλάμα, τοποθετώντας στη γειτονιά τους και κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα πέργκολες και γλάστρες με λουλούδια, καλλωπίζοντας τον χώρο και τα γύρω παρκάκια, δίνοντας μια ξεχωριστή εικόνα σε ένα ιδιαίτερο σημείο της πόλης.

Κατοίκους της γειτονιάς συνάντησαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας, εξάροντας την προσφορά τους, αλλά και την αγάπη που δείχνουν για τη γειτονιά τους και για την πόλη συνολικά.
Ο κ. Γιαννάκης ανέφερε πως στόχος της δημοτικής αρχής είναι να παρακινήσει τους πολίτες της Φλώρινας να στραφούν στον εθελοντισμό και να λειτουργούν επικουρικά στις δράσεις του Δήμου, συμβάλλοντας από κοινού στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα