Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης – Δήμαρχος Ξάνθης – OTA VOICE

Ο  Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης γεννήθηκε το 1959 στην Ξάνθη, στην περιοχή της Χρύσας από Ξανθιώτες γονείς.

Είναι παντρεμένος με την Ελισσάβετ Παρασκευοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Χριστίνα και την Γαβριέλα.

Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός μέσης εκπαίδευσης και ανέπτυξε επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα στην Ξάνθη, με επιχειρήσεις που δημιούργησαν και προσφέρουν πολλές θέσεις εργασίας σε νέους αλλά και μεγαλύτερους συμπολίτες μας.

Με την πολιτική και ειδικότερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ασχολήθηκε ενεργά́ από́ το 1990 οπότε και πρωτοεκλέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης με Δήμαρχο τον αείμνηστο Φίλιππο Αμοιρίδη. Έκτοτε εκλέγεται αδιαλείπτως δημοτικός σύμβουλος επί επτά τετραετίες, στις περισσότερες των οποίων εκλέχθηκε ως πλειοψηφών σύμβουλος του συνδυασμού της παράταξης που συμμετείχε.

Από την πρώτη του εκλογή το 1990, του ανατέθηκαν θέσεις ευθύνης στον Δήμο Ξάνθης, αρχής γενομένης από τον πολιτισμό. Στην πολύχρονη θητεία του διετέλεσε Αντιδήμαρχος διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου, Πρόεδρος Δημοτικών Επιχειρήσεων, Πρόεδρος Νομικών Προσώπων, μέλος σε Συμβούλια και Επιτροπές. Θέσεις που υπηρέτησε με πάθος, αφοσίωση και αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Ανέπτυξε σοβαρές δράσεις σε όλους τους τομείς της Αυτοδιοίκησης και παράλληλα συμμετείχε σε πολλές κοινωνικές πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο είχαν την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη Δήμαρχος Ξάνθης ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα