Κλείστε ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας | newsbreak

Μία νέα πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών εγκαινιάζει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω της οποίας θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κλείνουν τα ραντεβού τους για… 298 διαφορετικές διαδικασίες!

Συγκεκριμένα, επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική διεύθυνση https://rantevou.cityofathens.gr/, οι ενδιαφερόμενοι, κάνοντας χρήση των κωδικών τους taxisnet, θα μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία για την οποία θέλουν να εξυπηρετηθούν, να ενημερώνονται για τα έγγραφα ή τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους, αλλά και να βρουν χρήσιμες πληροφορίες.

Θα μπορούν, επίσης, να επιλέξουν την ημέρα και ώρα που επιθυμούν να προσέλθουν στο Δήμο, ενώ παρέχεται δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης του ραντεβού, καθώς και επαναπροσδιορισμός του.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα αρμόδια στελέχη του Δήμου θα είναι καλύτερα προετοιμασμένα για την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα για τα ραντεβού έχει ενσωματωθεί ειδικός μηχανισμός ώστε να είναι φιλική και προσβάσιμη σε όλους, με σεβασμό στο δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρία για ισότιμη συμμετοχή παντού.

Για όσους, πάντως, δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει, παράλληλα, η δυνατότητα να κλείνουν τα ραντεβού τους με τις υπηρεσίες καλώντας στη γραμμή εξυπηρέτησης του Δήμου στο 1595.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα