Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση πολιτών, από σήμερα (21/9) στον Δήμο Γαλατσίου – OTA VOICE

Ο Δήμος Γαλατσίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/163/20-09-2020 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΩΩΔΩ46ΜΤΛ6-2ΞΧ), ανακοινώνει τα νέα μέτρα λειτουργίας, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών.

Ειδικότερα ενημερώνει τους πολίτες για τα εξής:

  • Η εξυπηρέτηση του κοινού από σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020 από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται ΜΟΝΟ με ραντεβού και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.
  • Η είσοδος του κοινού στο Δημαρχιακό κατάστημα, κατόπιν ραντεβού, θα επιτρέπεται υποχρεωτικά μόνο με τη χρήση μάσκας. Παρακαλούνται λοιπόν οι πολίτες που προσέρχονται να φέρουν μαζί τους και να χρησιμοποιούν σωστά την προστατευτική μάσκα (η οποία να καλύπτει τη μύτη και το στόμα).

Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά για ζητήματα όπως πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά., τα οποία μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr ή μπορούν να γίνουν τηλεφωνικές αιτήσεις  (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ή ηλεκτρονικές αιτήσεις στα e-mail που αναγράφονται παρακάτω, να μην προσέρχονται στο Δημαρχείο.

Ειδικότερα, έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, πριν από την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου μας, απαιτείται προσυνεννόηση και κλείσιμο ραντεβού και αφορά εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις και μόνο.

Με προτεραιότητα, για τη ζωή όλων, την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Οι στιγμές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ και απαιτείται η συνεργασία όλων και ο σεβασμός στους κανόνες ατομικής και δημόσιας υγιεινής.

Τηλέφωνα Δήμου Γαλατσίου για ραντεβού και emails:

Γραφείο Δημάρχου: 213- 2055335 – 213 -2055336

e_mail: [email protected]

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: 213-2055427

e_mail:  [email protected]

Τηλεφωνικό κέντρο: 213-2055300

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα