Νέους μεταλλικούς κάδους σε αντικατάσταση φθαρμένων τοποθετεί ο Δήμος Θέρμης – OTA VOICE

Εκατό νέους μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων τοποθετεί την τρέχουσα εβδομάδα η υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θέρμης σε αντικατάσταση των παλαιών φθαρμένων κάδων στις κοινότητες Λιβαδίου, Περιστεράς, Αγίου Αντωνίου, Ταγαράδων, Λακκιάς και Μονοπήγαδου. Οι νέοι κάδοι τοποθετούνται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και τη βέλτιστη λειτουργία του δικτύου αποκομιδής των απορριμμάτων.

Σήμερα τα συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης θα βρίσκονται σε Περιστερά και Λακκιά ολοκληρώνοντας τον προγραμματισμό της τρέχουσας εβδομάδας.

Όπως είναι γνωστό, το προηγούμενο διάστημα η υπηρεσία Καθαριότητας είχε εντοπίσει τα σημεία στα οποία υπήρχαν φθαρμένοι, ακατάλληλοι κάδοι, καθώς και τα σημεία στα οποία υπάρχει ανάγκη τοποθέτησης νέων κάδων και με βάση αυτές τις καταγραφές, αλλά και τα σχετικά αιτήματα τα οποία έχουν υποβληθεί από τους δημότες, πραγματοποιείται η τοποθέτηση των νέων κάδων.

Παράλληλα ολοκληρώνεται η διαδικασία τοποθέτησης των οκτώ νέων υπογείων κάδων απορριμμάτων, χωρητικότητας 3.000lt, καθώς και η τοποθέτηση των 140 τεμαχίων ειδικού εξοπλισμού απόσμησης εντός των μεταλλικών και των υπόγειων κάδων απορριμμάτων, με στόχο να μειωθούν οι δυσάρεστες οσμές.

Επίσης, το όχημα καθαρισμού (καδοπλυντήριο) συνεχίζει το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων στις κοινότητες του δήμου Θέρμης και την τρέχουσα περίοδο προβαίνει για τέταρτη φορά στον καθαρισμό τους σε όλες τις περιοχές του δήμου.
«Συνεχίζουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανανέωσης του εξοπλισμού μας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε το σύστημα αποκομιδής των απορριμμάτων, να γίνει πιο λειτουργικό και πιο αποτελεσματικό. Παρακαλούμε τους δημότες να μεριμνούν ώστε να μεταφέρουν τα απορρίμματα στους αντίστοιχους κάδους, νωρίτερα από τις 8 το πρωί, να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματά τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να φροντίζουν να μην εναποθέτουν σύμμεικτα απορρίμματα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης”, τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Πονερίδης.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα