Ομαλά συνεχίζονται οι εγραφές στα Πολιτιστικά και Αθλητικά προγράμματα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Περιόδου 2020-21 – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

                                       

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια και συνεργασία η δεύτερη μέρα των εγγραφών στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Γιάννης Φωστηρόπουλος , ο Πρόεδρος του ΠΟ.Α.ΚΕ κος Μιχάλης Κουμεντάκος, το Διοικητικό Συμβούλιο,  και το προσωπικό του  ΠΟ.Α.ΚΕ ευχαριστούν όσους και όσες  έχουν ήδη προσέλθει για την συνεργασία και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται με απόλυτη σχολαστικότητα προκειμένου να μείνουμε όλοι ασφαλείς.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ απευθύνεται σε όσους και όσες έχουν αποστείλει τις αιτήσεις ηλεκτρονικά  χωρίς καμία απολύτως παράλειψη και έτσι διευκολύνουν την αποφυγή συγχρωτισμού στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ αλλά και εξυπηρετούνται και οι ίδιοι με τον νέο και σύγχρονο αυτό τρόπο πολύ καλύτερα.

Παραλαβή των αιτήσεων, αλλά και αποστολή, συμμετοχής ηλεκτρονικά μπορεί να γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Τηλεφωνική επικοινωνία για οποιαδήποτε πληροφορία στο 2109816367 (εσωτερικό 2)

Πηγή
Author: Χαρά Κωσταρά

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα