Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον αθλητή της ιστιοπλοΐας Αναστάσιο Γκαρίπη – OTA VOICE

Τον αθλητή της ιστιοπλοϊας Αναστάσιο Γκαρίπη βράβευσε σήμερα, Παρασκευή 18   Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεότητας, της κατηγορίας Λέιζερ 4,7 U18που διεξήχθη τον Αύγουστο του 2020 στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

«Ο Αναστάσης έκανε περήφανη την πόλη μας, την πόλη του, τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, την ιστιοπλοΐα, όλη τη χώρα μας, κατακτώντας σε δύσκολες εποχές μια πρώτη, μια σπουδαία νίκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και μεις με τη σειρά μας είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που κάνει ο ίδιος, ο προπονητής του, το σωματείο του. Ο αθλητής αυτός είναι ζωντανό παράδειγμα της νίκης αλλά και των διακρίσεων γενικότερα που μπορεί να φέρει ο ναυταθλητισμός στην πόλη μας. Ελπίζουμε σε πολύ καλύτερες μέρες και για τον ίδιο και για τον αθλητισμό της πόλης μας και της χώρα μας», τόνισε ο Δήμαρχος Κ. Ζέρβας.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την ιδιαίτερη τιμή και κυρίως το Δήμαρχο για την τιμητική διάκριση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου που πίστεψε σε μένα αλλά και στο σύλλογό μου, στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, που στήριξε την προσπάθειά μου από τα πρώτα μου βήματα, μια δύσκολη προσπάθεια σε μια ξεχωριστή περίοδο σαν αυτή που διανύουμε», δήλωσε συγκινημένος ο Αναστάσιος Γκαρίπης.

«Είναι μεγάλη χαρά όταν έρχεται μια τόσο σπουδαία νίκη στην Θεσσαλονίκη. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για όλους μας, να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη θάλασσα και να στηρίξουμε το ναυταθλητισμό, γιατί εκτός από το αθλητικό κέρδος μην ξεχνάμε και το τουριστικό κέρδος για την πόλη που είναι μεγάλο», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Πέτρος Λεκάκης.

Στην τιμητική εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο προπονητής του αθλητή Μιχάλης Καρασταμάτης, στον οποίο δόθηκε έπαινος, ο πρόεδρος της ομάδας του Ο.Φ.Θ. Λεωνίδας Αθανασιάδης και οι γονείς του Αναστάση Γκαρίπη.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα