Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με εκπροσώπους συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία και ατόμων με χρόνιες παθήσεις – OTA VOICE

Τον Δήμαρχο Εορδαίας επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του εκπρόσωποι των συλλόγων ΑμεΑ και ατόμων με χρόνιες παθήσεις.

Πιο συγκεκριμένα με τον Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκαν τα προεδρεία των Δ.Σ. των εξής συλλόγων : Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας και Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν θέματα κατανόησης και από κοινού διαμόρφωσης και υλοποίησης παρεμβάσεων, για τη διασφάλιση της ανεμπόδιστης και ισότιμης άσκησης των δικαιωμάτων των πολιτών/ατόμων (όλων των ηλικιών) με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Να σημειωθεί ότι για τα συγκεκριμένα ζητήματα ο Δήμος Εορδαίας θα υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία. Το συγκεκριμένο Μνημόνιο θα υπογραφεί στην Πτολεμαΐδα από τον Δήμαρχο Εορδαίας και τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος και θα παραβρεθεί στο προσεχές διάστημα στην πόλη της Πτολεμαΐδας για αυτό τον λόγο.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα