Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά – OTA VOICE

Κουκοδήμος: «Τα νέα ΚΕΠ θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών»

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με αντικείμενο, τόσο τη διαδικασία συγχώνευσης των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών της  Κατερίνης, όσο και τη συμμετοχή του Δήμου μας στο πιλοτικό πρόγραμμα  «Αναβάθμιση Ψηφιακής, Οργανωτικής, Λειτουργικής και Αισθητικής Ταυτότητας των ΚΕΠ (ΚΕΠ Re-branding)».

Ειδικότερα το έργο που θα υλοποιηθεί  από το Υπουργείοπεριλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:

– Αναβάθμιση Υποδομών

  1. Ανακαίνιση Χώρων: Περιλαμβάνει προσαρμογή της εσωτερικής διαρρύθμισης στο νέο τρόπο λειτουργίας με νέες ειδικά σχεδιασμένες Μονάδες Εργασίας – Εξυπηρέτησης (“Modules”), τη διασφάλιση πρόσβασης ΑμΕΑ, τη συνολική αναβάθμιση της εμφάνισης των ΚΕΠ και την εφαρμογή ενιαίας σύγχρονης ταυτότητας.
  2. Αναβάθμιση Εξοπλισμού ΤΠΕ: Περιλαμβάνει την παροχή σύγχρονου εξοπλισμού ΤΠΕ για την εξυπηρέτηση, αυτοεξυπηρέτηση και πληροφόρηση των εξυπηρετούμενων πολιτών.

Τα νέα ΚΕΠ θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης:«Στόχος μας είναι παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσω των νέων ΚΕΠ και να συμβάλλουμε έτσι στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Τέλος, ο Δήμος αποστέλλει στο υπουργείο τις «λευκές περιοχές» του Δήμου Κατερίνης, τις περιοχές δηλαδή κυρίως της περιφέρειας του δήμου μας, απομακρυσμένα χωριά κ.λ.π. που μετά την ψηφιοποίηση έχασαν  το  τηλεοπτικό σήμα.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα