Δήμος Πύργου: Ματαίωση της εμποροπανήγυρης στον Βάραγκα λόγω κορονοϊού – OTA VOICE

Η πανδημία του νέου κορονοϊού και συγκεκριμένα, τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς, αναγκάζουν τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Πύργου, να ανακοινώσουν την οριστική ματαίωση των φετινών εκδηλώσεων, ΒΑΡΑΓΚΑΣ 2020.

Είναι γεγονός ότι ο σχεδιασμός  για τις φετινές εκδηλώσεις, θα παρουσίαζε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, που θα εντυπωσίαζαν κάθε συμμετέχοντα.

Η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου ΑΕ ΟΤΑ και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού ως κύριοι υπεύθυνοι για την διοργάνωση των εκδηλώσεων του Βάραγκα αποφασίζουν τη ματαίωση τους, εξαιτίας των απαγορεύσεων που βρίσκονται σε ισχύ για τον Covid-19.  Πιο συγκεκριμένα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου 3952/15-09-2020, στο άρθρο 5, αναφέρει την προσωρινή αναστολή πραγματοποίησης πανηγύρεων ή άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς.

Ο Δήμος Πύργου, η ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού είχαν σχεδιάσει την αναβάθμιση της πανήγυρης  με εκδηλώσεις τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά την λήξη οι οποίες θα περιλάμβαναν Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού, κεντρική συναυλία, επιμέρους εκδηλώσεις, φεστιβάλ γευσιγνωσίας και έκθεση Τοπικών Προϊόντων.

Η ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ σχεδίαζε εκ νέου την καλύτερη λειτουργία του χώρου των εκθετών υπό την εποπτεία της, ενώ παράλληλα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου, είχε έτοιμα τα σχέδια για την αναβάθμιση του χώρου της πανήγυρης. Ο προγραμματισμός μετατίθεται πλέον, για το Σεπτέμβριο του 2021.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα