Δικαίωμα χρήσης των λεωφορειογραμμών διεκδικούν οι ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης (video) | newsbreak

Την ελεύθερη διακίνησή τους στις λεωφορειογραμμές όλο το 24ωρο διεκδικούν οι οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο ΕΡΜΗΣ», Κλήμη Λεοντιάδη, «δημιουργείται μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν υπεράριθμα αυτοκίνητα ταξί. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ευταξία στις λεωφορειογραμμές, δηλαδή να μην παρκάρουν τα ταξί, να μην σταματάνε οπού να ‘ναι. Να διαφυλάξουμε την ευρυθμία του συγκεκριμένου μέτρου».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου, Ηρακλής Μαλίτας, αναφέρει «ήταν παράλογο να μην μπορούμε να κινηθούμε μέσα στην λεωφορειολωρίδα ακόμα και όταν είχαν απεργία τα λεωφορεία. Δυσκολεύαμε το επιβατικό κοινό της πόλης, ενώ ήταν άδεια η λεωφορειολωρίδα. Με το συγκεκριμένο μέτρο γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί για να μπορούν να χρησιμοποιούν και το ταξί».

Να σημειωθεί πως η άδεια διέλευσης των ταξί στις λεωφορειολωρίδες στην Θεσσαλονίκη εφαρμόζεται πιλοτικά ήδη από τα τέλη Ιουλίου και θα συνεχιστεί έως τις 31 Οκτωβρίου.

  • Δείτε τη δήλωση του οργανωτικού γραμματέα του Σωματείου:

(πηγή φωτό/video: grtimes.gr)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα