Καίνε τον Έβρο οι Τούρκοι αλλά συνέλαβαν τον Έλληνα για ρατσιστική βία! | newsbreak

Πανελλήνιο αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ο Έλληνας που προσπάθησε να παρεμποδίσει οκτώ τούρκους που είχαν εισέλθει παράνομα μέσω του Έβρου, κατηγορείται πλέον από την ελληνική δικαιοσύνη για παράνομη βία με ρατσιστικά κίνητρα!

Την ίδια στιγμή που στην περιοχή έχουν ξεσπάσει 15 φωτιές που παραπέμπουν σαφέστατα σε τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης, ο έλληνας κτηνοτρόφος που προσπάθησε να παρεμποδίσει τους τούρκους έχοντας καλέσει παράλληλα την αστυνομία και δέχτηκε την επίθεση από πέντε άτομα, βρίσκεται κατηγορούμενος.

Πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Ένας έλληνας που έκανε το ελάχιστο χρέος του προς την πατρίδα, την ώρα που δεχόμαστε ασύμμετρη επίθεση από την Τουρκία, να βρίσκεται κατηγορούμενος ενώ μάλιστα είναι κυριολεκτικά σακατεμένος στο ξύλο.

Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή. Και πρέπει επιτέλους κάποιος να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο του κράτους απέναντι στον πολίτη.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ανδρέας Π.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα