Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα – Μάχη για να μην απειληθούν κατοικίες (video) | newsbreak

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ σε αγροτοδασική έκταση της Βούντενης, στο ύψος του τούνελ «Πατρέας» της Περιμετρικής Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrastimes.gr, το μέτωπο της φωτιάς εκτείνεται μεταξύ Συχαινών και Βούντενης, ενώ κλειστά παραμένουν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της Περιμετρικής από το ύψος της Εγλυκάδας.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή επιχειρούν 20 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 30 άντρες ενώ στο σημείο σπεύδουν ενισχύσεις.

Οι πυροσβέστες δίνουν αυτή την ώρα μάχη να να μην απειληθούν κατοικίες από τη φωτιά, η οποία λίγο μετά τις 11.30 πέρασε κάτω από την κοιλαδογέφυρα, ωστόσο το έργο τους είναι δύσκολο λόγω και των ισχυρών ανέμων.

  • Δείτε πλάνα από τη φωτιά:

(φωτό/video: patrastimes.gr)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα