Μια από τα ίδια- Γεύμα στον “κλέφτη” της Μακεδονίας με φόντο την Ακρόπολη – OTA VOICE

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την περίοδο της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών. Αν και την εποχή εκείνη κάποιοι παρίσταναν του Μακεδονομάχους , σήμερα υποδέχτηκαν με όλες τις τιμές τον πολιτικό απατεώνα των Σκοπίων, τον βέβηλο και παραχαράκτη της ιστορίας των Μακεδόνων.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που κάποτε δήλωνε ότι δεν θα υποδεχτεί πρωθυπουργό από χώρα που θα φέρει αυτή την ονομασία και θα κάνει τα πάντα να ακυρωθεί η προδοτική συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ και αφού επένδυσε πολιτικά σε μια ψευδεπίγραφη πατριωτική ρητορική, σήμερα υποδέχτηκε με φόντο την Ακρόπολη τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές  κύριο αντικείμενο των συνομιλιών στη διάρκεια του γεύματος ήταν η πορεία των διμερών σχέσεων και ιδιαίτερα η ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών και  επίσης η ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας. Ο κ. Ζάεφ δεσμεύθηκε στην ανάγκη της καλής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Το γεύμα έγινε σε θερμό κλίμα μιας και ο Ζάεφ έσπευσε να δηλώσει ότι «ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει δώσει μάχες για τα Σκόπια» και θύμισε την περίπτωση με τις ενταξιακές διαδικασίες στην ΕΕ και την ελληνική αντίδραση στο γαλλικό βέτο.

Οι μάσκες έπεσαν και ας τις φορούν για να προστατευτούν από την επιδημία.

Σαν να μην άλλαξε τίποτα από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη… το καρκίνωμα βόρεια της μιας και μοναδικής Μακεδονίας συνεχίζει να έχει την απόλυτη στήριξη της πολιτικής ελίτ. Όπως δεν άλλαξε τίποτα και στο μεταναστευτικό με τη Λέσβο να φλέγεται.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα