Μύδροι του Χρήστου Δάντη για τη ΝΔ: «Κυβέρνηση της ντροπής και του σκοταδισμού, που όταν δεν τα πηγαίνει καλά ”φταίει η νεολαία”»  | newsbreak

Με μια χειμαρρώδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης, ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης στρέφεται κατά της κυβέρνησης μετά τα νέα μέτρα που εισηγήθηκαν στον κλάδο του Πολιτισμού.

Μετά την απόφαση για μείωση της πληρότητας σε συναυλίες θέατρα και κινηματογράφους, υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την διάρκεια αυτών και απαγόρευση καπνίσματος και κατανάλωσης αλκοόλ σε κλειστούς χώρους, τα κέντρα διάσκεδασης θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του απευθύνεται σε συναδέλφους του που στήριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για κυβέρνηση της ντροπής και του σκοταδισμού που ρίχνει ευθύνες στη νεολαία, ενώ τονίζει ότι κατάφερε να φτωχοποιήσει τόσους κλάδους μέσα σε λίγους μήνες.

Ολόκληρη η ανάρτησή του Χρήστου Δάντη

«Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ.

Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κ@.

Η λέξη «πολιτισμός» είναι βαριά λέξη,Αλλά με ευρεία,αρκετά «ανοιχτή» έννοια.
«Πολιτισμός» στη μουσική είναι από το «Αξιον Εστι» Μέχρι το «Περνά Περνά η Μέλισσα».

Δε μπορείς Ν απαγορεύσεις την εργασία (Επικαλούμαι το Άρθρο 22 του Συντάγματος της Ελλάδας γι αυτό-διαβάστε το και πείτε μου τι καταλαβαίνετε) Ούτε στον Φραγκούλη η τον Κραουνακη (Που προσωπικα λατρεύω) αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν.

Προσφέρουν όλοι πολιτισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, εκπαίδευση, πράγματα που χρειάζονται για τον σωστό ψυχισμό των ανθρώπων.

Όσοι συνάδελφοι στηρίξατε την κυβέρνηση αυτή της Ντροπής,Του σκοταδισμού, που όταν τα πηγαίνει καλά αυτοχειροκροτείτε Και κομπάζει, αλλά όταν δεν τα πηγαίνει καλά «Φταίει η νεολαία που συγχρονίζεται στα Clubs και τα νησιά» που η ίδια άνοιξε κι είπε «περάστε ελεύθερα»,

Την κυβέρνηση που κυνήγησε το θέαμα στην Ελλάδα ξεκινώντας από την απαγόρευση καπνίσματος, την βαριά φορολογία, φτάνοντας εδώ,στην απαγορευση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας έστω και για 15 μέρες (που δεν το βλέπω,θα τραβήξει πιο μακριά),δεν θα πω βαριές κουβέντες γιατί πιστεύω στη συγχώρεση,αλλά Καλά θα κάνετε να ανατρέξετε πίσω στη μνήμη σας και να θυμηθείτε

Τα 5 χρόνια ελεεινής αντιπολίτευσης που κάνατε στην προηγούμενη κυβέρνηση (αυτήν που μάς απάλλαξε από την ΑΕΠΙ και την αισχροκέρδεια της,αυτήν που δικαίωσε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ναι!) Και την επόμενη φορά να λειτουργήσετε με σωστότερο μυαλό, με σωστότερη κρίση, γιατί τελικά «πήρε και σας η μπάλα».

Όσο για εμάς, μην ανησυχείτε, θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα.

Η κυβέρνηση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους

ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΘΕΤΕΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ,ΦΩΤΙΣΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ,ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ,ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ,MANAGERS,AGENTS,ΚΟΜΠΕΡ και ΚΛΟΟΥΝ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ,ΧΟΡΕΥΤΕΣ,ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,DJs,ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ,ΜΑΙΤΡ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΠΑΡ ΘΕΑΤΡΩΝ,ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ,ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ,ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ,ΣΕΦ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΤΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών από κλάδους που κατάφερε να φτωχοποιήσει μέσα σε μόλις ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ».

Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ.Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μαλάκα.Η λέξη «πολιτισμός» είναι βαριά λέξη,Αλλά με…

Gepostet von Christos Dantis am Dienstag, 15. September 2020

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα