Νεκρός από κορωνοϊό ο «άρχοντας της νύχτας» Πέτρος Μουρατίδης | newsbreak

Ο Πέτρος Μουρατίδης, ο «άρχοντας της νύχτας» όπως τον αποκαλούσαν, στον κύκλο των επιχειρηματιών, κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  Πέτρος Μουρατίδης ανήκε στις ομάδες υψηλού κίνδυνου γιατί έπασχε από ζάχαρο.

Ο επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει επάξια τον τίτλο του αφού τα νυχτερινά μαγαζιά του στη Θεσσαλονίκη έγραψαν ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση.

Τα Peter Sport, το Decadence,  τα Mamounia, το Markiz, το Tsuki και το Jungle, ήταν μερικά από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά του, ενώ είχε ανακαινίσει το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα το οποίο μετέτρεψε σε πολυχώρο. Επιπλέον υπήρξε μέλος της ομάδας που δημιούργησε το θρυλικό κλαμπ Amnesia.

Σύμφωνα με το parallaxi, τα ονόματα των μαγαζιών του ξεκινούσαν από Ma λόγω της γιαγιάς του Μαρπέσα, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Με τους επιχειρήσεις του συνεχίζουν να ασχολούνται πλέον τα 3 παιδιά του. 

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα