Ο Βαρουφάκης καλεί σε ξεσηκωμό κατά του Μπέου για το «νερό των Σταγιατών»! | newsbreak

Ίσως είναι το πιο διάσημο χωριό στη χώρα, καθώς πέρα απ’ τους Αλκίνοο Ιωαννίδη και Γιώργο Νταλάρα, στο «χορό» των θερμών υποστηρικτών των Σταγιατών Μαγνησίας μπήκαν δυναμικά και οι πολιτικοί!

Τόσους επώνυμους στην πλατεία του δεν έχει δει κανένα άλλο χωριό. Τώρα προστέθηκε σε αυτούς και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Φιρί φιρί το πάει λοιπόν να τον πιάσει κι αυτόν ο Μπέος στο στόμα του… Βλέπετε, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 πήγε την Τρίτη στις Σταγιάτες, εκεί όπου, ως γνωστόν, ο δήμαρχος Βόλου τα έχει βάλει με τους κατοίκους για το «νερό των Σταγιατών».

Ο Γιάνης όχι μόνο πήγε, αλλά προέτρεψε τους κατοίκους να ξεκινήσουν την αντίσταση!

Έρχεται δεύτερος όμως και καταϊδρωμένος, καθώς πρώτη ασχολήθηκε με αυτό το ζήτημα, η πρόεδρος της Πλεύσης και πρώην «σύντροφός» του στον ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το νερό των Σταγιατών όμως «πουλάει» ακόμη, και έτσι ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης και η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα, μαζί με μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, έσπευσαν να ενημερωθούν για το ζήτημα του νερού.

Η ελληνική ολιγαρχία

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις Σταγιάτες τα στελέχη του ΜέΡΑ25 συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων και κινημάτων, αλλά και με κατοίκους του χωριού. «Ήρθαμε εδώ ως αρωγοί και αλληλέγγυοι στον αγώνα σας. Η ελληνική ολιγαρχία τώρα ψάχνει να βρει να ξεκοκαλίσει το νερό, την αποκομιδή σκουπιδιών και ό,τι απέμεινε από τα δημόσια αγαθά. Είναι μέγα έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού… Η αντίσταση ας αρχίσει από εδώ, από τις Σταγιάτες», δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Πρόσεξε μη σε ακούσει ο Μπέος όμως, κ. γραμματέα. Μην ξεχνάς, είσαι στα βιλαέτια του!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα