Π.Ε. Καρδίτσας: Καθαρισμός ποταμών και αρδευτικών καναλιών στην Τ.Κ. Καλογριανών – OTA VOICE

Άλλη μια παρέμβαση της Π.Ε Καρδίτσας για τον καθαρισμό ποταμών και αρδευτικών καναλιών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη φορά στην Τ.Κ Καλογριανών.

Τις εργασίες επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ Καλογριανών κ. Μιχάλη Σιαματά: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τους καθαρισμούς ποταμών και αρδευτικών καναλιών. Όσο ακόμη οι καιρικές συνθήκες είναι σύμμαχός μας, προβαίνουμε σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει ο χειμώνας. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τ.Κ και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων υλοποιούμε έργα που δρουν αποτρεπτικά στον κίνδυνο των πλημμυρών. Ποώδης αλλά και ξυλώδης βλάστηση, φερτά υλικά και απορρίμματα καθαρίζονται και απομακρύνονται, διευκολύνοντας τη ροή των υδάτων. Προστατεύουμε έτσι ανθρώπινες ζωές και περιουσίες και συμβάλλουμε στην διατήρηση ενός υγιούς φυσικού περιβάλλοντος».

Και συμπλήρωσε: «Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού είναι να θέτουμε πάνω από όλα τον άνθρωπο. Με έργα ουσίας, έργα πρόνοιας, έργα ευθύνης που λειτουργούν ανακουφιστικά στην καθημερινότητα των πολιτών».

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα