Τούρκοι επιτέθηκαν σε Έλληνα κτηνοτρόφο – Στον εισαγγελέα ο Έλληνας πολίτης | newsbreak

Το περιστατικό έλαβε χώρα  στον κάμπο των Φερών, κοντά στο Δέλτα του Έβρου όταν 8 Τούρκοι πολίτες μπήκαν παράνομα στη χώρα μας για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Ο Έλληνα κτηνοτρόφος ο οποίος αντιλήφθηκε ότι οι Τούρκοι εισέβαλαν παράνομα στη χώρα μας, τους σταμάτησε και τους ζήτησε να περιμένουν μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία.

Οι Τούρκοι πρόσφυγες, επιχείρησαν αρχικά να τον αγνοήσουν με τον κτηνοτρόφο να προσπαθεί να τους ακινητοποιήσει με μία καραμπίνα, για της οποίας την κατοχή διαθέτει νόμιμη άδεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή ανάμεσά τους.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε δύο φορές στον αέρα ωστόσο οι Τούρκοι κατάφεραν να του αρπάξουν την καραμπίνα μέσα από τα χέρια. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Όταν έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί, εντόπισαν τους 8 Τούρκους και συνελήφθησαν. Στη περιοχή εντοπίστηκε και η καραμπίνα του Έλληνα κτηνοτρόφου.

Ο κτηνοτρόφος κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι οι Τούρκοι του επιτέθηκαν ενώ από τη μεριά τους οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι τους απείλησε με όπλο με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία, τόσο για τους Τούρκους για απλή σωματική βλάβη, όσο και για τον Έλληνα κτηνοτρόφο για απειλή και του νόμου περί όπλων Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: lamprina

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα