Αποτελέσματα Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων υποψηφίων ωρομίσθιων εκπαιδευτών του Κ.Δ.Β.Μ. Δ.ΥΠ.Α. Άγιος Ιωάννης Ρέντη, για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες Χρήσης Η/Υ»

Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες Χρήσης Η/Υ», συνολικής διάρκειας 80 ωρών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε είκοσι (20) ωφελούμενους της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών 18ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, ενώ την ευθύνη υλοποίησής του έχει το ΚΔΒΜ ΔΥΠΑ Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Ο πίνακας περιλαμβάνει τους οριστικούς επιτυχόντες, επιλαχόντες και αποκλειομένους με σειρά κατάταξης, με βάση τα κριτήρια επιλογής όπως αυτά περιγράφονται στην υπ’αριθμ. 695240/14-06-2024 (ΑΔΑ:6ΖΓΝ4691Ω2-ΒΩ4) Απόφαση Υποδιοικήτριας της ΔΥΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ, https://www.dypa.gov.gr στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση

Δείτε εδώ την Απόφαση Υποδιοικήτριας

Δείτε εδώ τους Πίνακες Οριστικών Αποτελεσμάτων


Πηγή
Author: ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα