Δήμος Κέας: Εθελοντική Αιμοδοσία Σεπτεμβρίου 2020 – OTA VOICE

Ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κέας διοργάνωσαν στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020 ένα διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.

Με αφορμή την αιμοδοσία ο Δήμος Κέας ανέφερε:

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσήλθαν για να δώσουν αίμα εθελοντικά. Την περίοδο αυτή, περισσότερο από ποτέ, κάθε μονάδα αίματος είναι πολύτιμη. Στην αιμοδοσία αυτή συγκεντρώθηκαν συνολικά 128 μονάδες αίματος, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής στην Κέα. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι 16 από τους αιμοδότες συμμετείχαν για πρώτη φορά (13 γυναίκες και 3 άνδρες). Το 50% περίπου των αιμοδοτών έχουν ηλικία μικρότερη των 30 ετών.

Ευχαριστούμε πολύ το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο που επισκέπτεται την Κέα 2 φορές το χρόνο για τη διοργάνωση αυτή.

Στο πλαίσιο του διημέρου, Πιστοποιητικά Αναγνώρισης Αιμοδότη απονεμήθηκαν σε 16 εθελοντές αιμοδότες για την συστηματική προφορά τους και τη συμβολή τους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες βραβεύσεις. Ήταν μία πρωτοβουλία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου και την απονομή έκανε η διευθύντριά του, κυρία Χρυσούλα Αλέπη. Πιστοποιητικά απονεμήθηκαν στους:

ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΖΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΠΑΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΟΡΦΩΝΙΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ, ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΠΟΡΙΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΟΖΑΔΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΕΜΕΝΑΓΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΛΑΣΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΝΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Θεόδωρο Καμίλη και τον Αντιδήμαρχο Κέας, κ. Κωνσταντίνο Δεμένεγα.

Πολύτιμη ήταν η συνεισφορά των εθελοντών: Πούλης Μανώλης, Μαρία Σαΐτη, Μαρία Ξέστερνου, Ιωάννα Αθανασοπούλου.

Το Σωματείο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κέας με χαρά προσέφερε μάσκες στους αιμοδότες και έδωσε όπως πάντα δυναμικό παρόν στην αιμοδοσία.

Τα είδη του μπουφέ προσέφεραν οι: Γιώτα Γκουτζαμάνη, Ανθούλα Ξέστερνου, Ειρήνη Βώσικα, Κοσμάς Πολίτης, Ιωάννα Αθανασοπούλου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες, καθώς και σε όσους συνέβαλαν σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Να είστε όλοι καλά! Ανανεώνουμε το  ραντεβού μας για τον Μάρτιο του 2021!

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα