Στην Κοζάνη η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη | Θερμά λόγια για τις προτάσεις του Δήμου, για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία

Την πόλη της Κοζάνης επισκέφθηκε την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Η πρόεδρος ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, στο Βιοκλιματικό Σχολείο στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας, το Δημαρχείο, την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς και την Τηλεθέρμανση Κοζάνης.

Η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον πλούτο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις προτάσεις του Δήμου Κοζάνης για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» εξήρε την ύπαρξη «συγκερασμού στις προτάσεις του Δήμου Κοζάνης, που τιμούν το παρελθόν και αναδεικνύουν διαφορετικούς ανθρώπους».

Κατά την επίσκεψή της στην Τηλεθέρμανση Κοζάνης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας, ενώ εντυπωσιάστηκε από τα περιβαλλοντικά οφέλη, που αποδίδει η λειτουργία της.

Πηγή
Author: Despoina Dailiani

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα