Home Blog

02-07-2022, Συναυλία με τον ΓΙώργο και Νίκο Στρατάκη για καλό σκοπό! | Νέα Συλλόγων | Ενημέρωση | ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

0

 

Μία πολύ σημαντική συναυλία διοργανώνεται τη Δευτέρα (4/7)  με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου.

Η είσοδος είναι  στα 5 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια της Ράνιας Κριτσωτάκη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται τη βοήθεια μας.

 


Πηγή

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 3/7/2022

0

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς – 3/7/2022

Βρείτε τον καθημερινά εδώ https://bit.ly/2RcEa12

Μοιραστείτε το


Πηγή

ΔΟΚΑΠΠΑΜ: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα για την κατάθεση δικαιολογητικών

0

 O Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για την διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων μέσω τροφείων στους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΔΟΚΑΠΠΑΜ του Δήμου Μαλεβιζίου ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα  https://aitisi.dokappam.gr/ θα είναι ανοικτή από τη Δευτέρα 04.07.2022 και έως 11.07.2022 και ώρα 23:59 προκειμένου να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του τρέχοντος έτους (Οικ. Έτος 2021) . Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι ανοικτή αποκλειστικά για την τροποποίηση των δικαιολογητικών και όχι για την κατάθεση νέων αιτήσεων.

Εφόσον υπάρξουν κενά στους σταθμούς μετά την επιλογή των νηπίων – βρεφών γίνεται αναπλήρωση από τις αιτήσεις επιλαχόντων που έχουν κατατεθεί για το συγκεκριμένο σταθμό και οι οποίες έχουν μοριοδοτηθεί.

 Σημαντικές Σημειώσεις για τα εκκαθαριστικά:

  • Στην περίπτωση κατά την οποία στο εκκαθαριστικό σημείωμα δεν περιλαμβάνονται και τα εισοδήματα του/της συζύγου ή του/της συντρόφου, τότε θα πρέπει να αναρτηθεί και το εκκαθαριστικό αυτό, ώστε να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο υπολογισμός του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος για την μοριοδότηση.
  • Σαν εισόδημα υπολογίζεται το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ υπόχρεου και συζύγου αθροιστικά όπως αναγράφεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας – χωρίς δεκαδικά ψηφία (όπως αποτυπώνεται στο πεδίο Γ2 5η γραμμή – Δικαιούχου + Συζύγου εάν υπάρχει).

ΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ – ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

  • Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται, εφόσον έχει εγκριθεί η υποβολή πρότασης στην ΕΕΤΑΑ για συμμετοχή του Οργανισμού στη δράση “Επαγγελματική και οικογενειακή ζωή” όπου ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ θα είναι ενήμερος για τις εγκεκριμένες θέσεις. Διαφορετικά θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού που θα ορίζει τη νέα ημερομηνία έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων τα οποία ανακοινώνονται μετά τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ.
  • Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα υπάρξει ανακοίνωση με τα οριστικά αποτελέσματα μοριοδότησης τον μήνα Σεπτέμβριοκαι μετά την οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βρεφών και νηπίων μέσω ΕΣΠΑ.
  • Οι αιτήσεις θα χαρακτηρίζονται ως πλήρειςόταν τα δικαιολογητικά που θα έχουν κατατεθεί είναι όσα ορίζονται βάσει της ανακοίνωσης του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.
  • Οι αιτήσεις θα χαρακτηρίζονται ως  ελλιπείς όταν απουσιάζουν κάποια δικαιολογητικά.
  • Όσες αιτήσεις δεν έχουν το απαραίτητο αποδεικτικό φορολογικό έντυπο θα απορρίπτονται

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε περίπτωση ελλιπών ή λανθασμένων δικαιολογητικών που θα προκύψουν μετά τον έλεγχο των αιτήσεων θα παρέχεται χρονικό περιθώριο δέκα (10) ημερών για τη διόρθωση και επανυποβολή της από την ημέρα αποστολής του e-mail.

Την ευθύνη υποβολής των αιτήσεων θα έχουν αποκλειστικά οι γονείς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε µε τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα τηλέφωνα:

[email protected] 2810 823656  Βρεφονηπιακός Σταθμός Πολύδροσου,

Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίας Πελαγίας

Παιδικός Σταθμός  Αγίας Μαρίνας

[email protected] 2810 371076 Βρεφονηπιακός Σταθμός Γαζιου,

Παιδικός Σταθμός   Τυλίσου

Παιδικός Σταθμός   Κρουσώνα

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΚΑΠΠΑΜ 441 KB

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 02/07/2022


Πηγή
Author:

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

0

Κυριακή 3/7 ώρα 8:00 μμ στο μουσείο Παξών.


Πηγή

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον νέο Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα Σιάο Τζουντσένγκ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

0

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε, στο γραφείο του στο Δημαρχείο,  τον νέο Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. Σιάο Τζουντσένγκ και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού  και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Στο επίκεντρο της συνάντησης μας με τον νέο Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, ήταν προφανώς η  επένδυση της COSCO  στο λιμάνι, η αδελφοποίηση του Δήμου Πειραιά με τη Σαγκάη  και το Τσινγκτάο και το γενικότερο πλαίσιο σχέσεων που έχουμε αναπτύξει με την Κίνα τα τελευταία χρόνια και πως αυτές θα μπορούσαν μετά την λήξη της πανδημίας, να μεταφραστούν  σε κοινές πρωτοβουλίες στους  τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, του αθλητισμού αλλά και άλλων.

Όσον αφορά στην επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά, εξέφρασα τη θέση μου, την οποία δημόσια έχω κάνει γνωστή, ότι είμαι υπέρ της επένδυσης, τουλάχιστον στο «κομμάτι» που αφορά τα γεωγραφικά όρια του Δήμου  Πειραιά.

Εξέφρασα επίσης την ικανοποίησή μου για τις θετικές εξελίξεις σε σχέση με το Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων στο ΣΙΛΟ, αλλά και τη δημιουργία του πάρκου αναψυχής, το οποίο θα παραδοθεί από την COSCO στους δημότες του Πειραιά εντός του 2023.

Από την άλλη πλευρά ξεκαθάρισα ότι οι δύο τομείς που ανησυχούν την πόλη, και τίθενται από όλες τις πλευρές στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να κάνουμε εκπτώσεις ή υποχωρήσεις, είναι τα περιβαλλοντικά και κυκλοφοριακά ζητήματα.

Σ΄ αυτά θέλουμε η διοίκηση της COSCO να «σκύψει» με περισσότερη προσοχή και να συμβάλλει και εκείνη από την πλευρά της στην αντιμετώπισή τους ή έστω στη μη περαιτέρω επιβάρυνση.

Γνωρίζουμε ότι κάθε μεγάλο λιμάνι όπως αυτό του Πειραιά έχει θετικές λειτουργίες για μια πόλη, αλλά οφείλουμε τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις που και αυτές είναι υπαρκτές,  να τις παρακολουθούμε και να καταβάλουμε όλοι μας προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Πρέσβης ανέφερε ότι η  θέλει COSCO να ενισχύσει το εταιρικό κοινωνικό προφίλ της, παρεμβαίνοντας και βοηθώντας την τοπική κοινωνία και στον Πειραιά, αλλά και στους άλλους δήμους, καθώς η επένδυση, αλλά και η παρουσία της  COSCO στην Ελλάδα προφανώς θα πρέπει να φέρει οφέλη και για τις τοπικές κοινωνίες.

Επίσης μετέφερα στον κ. Πρέσβη  για ακόμα μια φορά την άποψή μου, πώς όταν υπάρχει  μια μεγάλη επένδυση σε εξέλιξη  στην πόλη μας  και μια διαχείριση του λιμανιού για τις επόμενες δεκαετίες από την όποια  εταιρεία, είναι προς το συμφέρον της πόλης  να διατηρεί  η Δημοτική Αρχή καλές σχέσεις, επικοινωνία και να βρίσκεται σε συνεχή διάλογο.

Έχω ξαναπεί την άποψή μου –  ορισμένοι διαφωνούν και είναι σεβαστό –  ότι οφέλη  αποκομίζει κανείς με διάλογο και συνεργασία και όχι με συγκρούσεις και δογματικές αρνήσεις.  Δεν είναι η εποχή των συγκρούσεων, αλλά η εποχή των συνεργειών και των συνεργασιών. Η συνάντησή μας με τον νέο Πρέσβη ήταν εποικοδομητική και θα επαναληφθεί».


Πηγή
Author: Βασίλης Καραγιάννης

Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων: Aναβολή της παράστασης Ηλέκτρα του Ευριπίδη

0

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Ιουλίου παράσταση Ηλέκτρα του Ευριπίδη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2022, αναβάλλεται λόγω ασθένειας.

Η παράσταση θα γίνει κανονικά την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.


Πηγή
Author: Dimos Byrona

Αριθμός απόφασης 10-88 – Θέμα: Έγκριση καθορισμού κωδικών αριθμών του δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2022, οι οποίοι θα είναι δεκτικοί έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής – Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

0

Αρχική / Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου / Αριθμός απόφασης 10-88 – Θέμα: Έγκριση καθορισμού κωδικών αριθμών του δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2022, οι οποίοι θα είναι δεκτικοί έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.


Πηγή
Author: Itc Corfu

Πέντε νέα γήπεδα μπάσκετ, ένα ποδοσφαίρου και ένα τένις παραδίδει ο Δήμος Φυλής στους μαθητές αντίστοιχων σχολείων – Δήμος Φυλής

0


Πέντε νέα γήπεδα μπάσκετ, ένα ποδοσφαίρου και ένα τένις παραδίδει ο Δήμος Φυλής στους μαθητές αντίστοιχων σχολείων – Δήμος ΦυλήςΓραμμή Δημότη: 15691

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, το μεγάλο έργο που αφορά στην αναμόρφωση και την αναβάθμιση των προαύλιων χώρων σε σχολεία και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Φυλής.


Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που περιλαμβάνει την κατασκευή νέων ασφαλών γηπέδων μπάσκετ όπου δεν υπάρχουν αλλά και την ανακατασκευή και συντήρηση των υφιστάμενων αθλητικών ψυχαγωγικών υποδομών στους προαύλιους χώρους των σχολείων. Ήδη σε έξι σχολεία έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και έπεται συνέχεια.

Συγκεκριμένα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων κατασκευάστηκε εξ αρχής ένα γήπεδο μπάσκετ, τοποθετήθηκε ισχυρή περίφραξη ύψους έξι μέτρων και αντικαταστάθηκαν οι φθαρμένες πλάκες στο προαύλιο.

Στο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων κατασκευάστηκε από την αρχή ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα γήπεδο τένις.

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ζεφυρίου έγινε πλήρης ανακατασκευή των δυο γηπέδων μπάσκετ που υπήρχαν και κατασκευάστηκε εξ΄ αρχής και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ενώ ανυψώθηκαν τα τοιχία και κατασκευάστηκαν σκαλοπάτια καθώς λόγω του κυρτού ανάγλυφου του εδάφους ο προαύλιος χώρος έπρεπε να θωρακιστεί και από πλημμυρικά φαινόμενα.

Δύο ακόμη γήπεδα μπάσκετ κατασκευάστηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου και στο ΓΕΛ Ζεφυρίου ενώ το δικό του υπερσύγχρονο και ασφαλές γήπεδο μπάσκετ απέκτησε και το Δημοτικό Σχολείο Φυλής στο οποίο έγιναν και εργασίες αντικατάστασης των φθαρμένων πλακών στο προαύλιο.

“Μαζί με τους συναδέλφους από την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Γιάννη Κρεμύδα και Νίκο Χατζητρακόσια αντίστοιχα, εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς, ώστε σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, να ολοκληρώσουμε μέσα στο καλοκαίρι τις αναπλάσεις και τις κατασκευές των αθλητικών υποδομών στα σχολεία του Δήμου μας. Θέλουμε το Σεπτέμβριο όλοι μαθητές να έχουν την δυνατότητα της ασφαλούς άθλησης μέσα στο σχολείο τους” υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.

“Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Χρησιμοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και καθημερινά ολοκληρώνουμε και παραδίδουμε στους δημότες μας έργα που διευκολύνουν τη ζωή τους και βελτιώνουν την πόλη μας. Ο αύλειος χώρος του σχολείου είναι προέκταση της αίθουσας διδασκαλίας. Κάνουμε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών μας δημιουργικό και μετατρέπουμε τις αυλές των σχολείων μας σε «κυψέλες» χαράς, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς και στα άλλα σχολεία” επισημαίνει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Στα σχολεία που κατασκευάστηκαν εξ΄ αρχής αθλητικές υποδομές έγιναν εκσκαφές, εργασίες εξομάλυνσης του εδάφους, επίστρωση με άσφαλτο, εργασίες στεγανοποίησης, επίστρωση χυτού ελαστικοσυνθετικού δαπέδου και χάραξη των διαγραμμίσεων των γηπέδων. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η μελέτη έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία όπως και η επίβλεψή του.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

Αριθμός απόφασης 10-88 – Θέμα: Έγκριση καθορισμού κωδικών αριθμών του δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2022, οι οποίοι θα είναι δεκτικοί έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής – Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

0

Αρχική / Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου / Αριθμός απόφασης 10-88 – Θέμα: Έγκριση καθορισμού κωδικών αριθμών του δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2022, οι οποίοι θα είναι δεκτικοί έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.


Πηγή

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής (17/2022)

0

Θέμα: Πρόσκληση συμμετοχής σε 17η / 05-07-2022 τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγιάς.

Σας καλούμε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγιάς, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Αγιάς, την Τρίτη 05-07-2022, ώρα 09:00 π.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δείτε την πρόσκληση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης εδώ


Πηγή