Δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά, ζητά Γιάννης Μαλανδράκης | ΚΕΔΕ

Το πάγιο αίτημά του που αφορά τη δημιουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά, επαναφέρει ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδάκης, με επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας,  και του ΕΚΑΒ.

Με δεδομένο ότι ο Δήμος Πλατανιά-αναφέρει μεταξύ άλλων-ο  Γιάννης Μαλανδράκης ” ….είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε πληθυσμό Καλλικρατικός Δήμος του Νομού Χανίων, ενώ παράλληλα την καλοκαιρινή περίοδο φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών στον Νομό μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά, καθώς δεν έχει ούτε Κέντρο Υγείας στη Διοικητική του Περιφέρεια. Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί, ότι κατά τα παρελθόντα έτη λειτουργούσε κλιμάκιο ΕΚΑΒ, κατά την τουριστική περίοδο, το οποίο στάθμευε είτε στο χώρο του Δημαρχείου στο Γεράνι, είτε στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Κολυμβαρίου..”.

Ο  δήμαρχος  “…ζητάει την παρέμβαση των ανωτέρω για τη δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά, έτσι ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες για άμεση παροχή Υπηρεσιών Υγείας. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, για την επερχόμενη τουριστική περίοδο, τη μεταστάθμευση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για όλο το εικοσιτετράωρο στον Δήμο Πλατανιά”.


Πηγή
Author: Φρόσω Ζαγορίτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα