Δήμος Σκύδρας: Σύστημα επεξεργασίας νερού στην Κοινότητα Νέας Ζωής | ΚΕΔΕ

Σύστημα επεξεργασίας νερού, θα εγκατασταθεί στην Κοινότητα Νέας Ζωής του Δήμου Σκύδρα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης των «Έργων ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σκύδρας», ο Δήμος  και η Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας, ανακοίνωσαν την υπογραφή της σύμβασης, και την έναρξη υλοποίησης και ολοκλήρωσης στους επόμενους μήνες του 2ου υποέργου  με τον τίτλο «Βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στην Κοινότητα Νέας Ζωής».

Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια,  εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος επεξεργασίας του νερού από την ομώνυμη γεώτρηση «Νέα Ζωή» της Κοινότητας του Δήμου Σκύδρας, ώστε το πόσιμο νερό να είναι ασφαλές για τη δημόσια χρήση και υγεία.

Το συγκεκριμένο έργο συμβασιοποιήθηκε με το ποσό των 671.336€ και χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 541.400€ (Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας) κι από πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. με 129.936€.

” Ένα μήνα μετά τη συμβασιοποίηση του 1ου υποέργου με τίτλο: Προμήθεια Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών εγκαταστάσεων στο εξωτερικό και εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας, από το σύνολο των τριών υποέργων ύδρευσης στις Κοινότητες του Δήμου Σκύδρας, προχωρήσαμε στη συμβασιοποίηση  του 2ου υποέργου με τον τίτλο: Βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στην Κοινότητα Νέας Ζωής, δίνοντας πλέον την ενδεδειγμένη λύση σ΄ ένα ιδιόμορφο κι απαιτητικό πρόβλημα, όπως είχαμε δεσμευτεί και προαναγγείλει πριν από λίγο καιρό. Σύντομα θα είμαστε  σε θέση ν΄ανακοινώσουμε τη δημοπράτηση του 3ου υποέργου με τίτλο: Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης Σεβαστειανών και Μαυροβουνίου”, δήλωσε η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.


Πηγή
Author: Φρόσω Ζαγορίτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα