Ελασσόνα: 27 τόνοι ρουχισμού έχουν ανακυκλώθηκαν στο Δήμο | ΚΕΔΕ

Συνολικά 27 τόνοι ρουχισμού έχουν συλλεγεί από τους 28 κάδους που τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Ελασσόνας και της Τσαριτσάνης, με τον Δήμο να σημειώνει ότι την ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας, στηρίζοντας έμπρακτα τη νέα δράση που πρωτίστως επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των δημοτών και τη δημιουργία συνείδησης ανακύκλωσης.

«Ο δήμος μας αλλάζει καθημερινά, με δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και όχι με λόγια. Ανοίγουμε το δρόμο, για να γίνει η ανακύκλωση μέρος της ζωής μας. Οι συμπολίτες μας απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι στο πρόγραμμα ανακύκλωσης και στο νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης ρουχισμού. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στη μείωση της ποσότητας οικιακών απορριμμάτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής», δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.

Τέλος όπως σημειώνεται, η εταιρία ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης East-West Greece, που έχει υπογράψει σύμβαση με το Δήμο Ελασσόνας, έχει θέσει προτεραιότητα να συμβάλλει στην στήριξη φορέων που βοηθάνε ευπαθείς ομάδες στις περιοχές που δραστηριοποιείται και για το λόγο αυτό στηρίζει έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας, προσφέροντας τρόφιμα και λευκά είδη για την ανακούφιση  πολιτών, σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη  Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα.


Πηγή
Author: Φρόσω Ζαγορίτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα