Καλαμάτα: Φωταγωγήθηκε η «κίτρινη καρδιά» στην κεντρική πλατεία της πόλης | ΚΕΔΕ

Η «κίτρινη καρδιά» φωταγωγήθηκε χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στο πλαίσιο της «Καθαρής Εβδομάδας». Αποτελεί σήμα κατατεθέν της δράσης,  και θα παραμείνει στο σημείο φωταγωγημένη για μια εβδομάδα, συμβολίζοντας την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό σε όσους ασκούν το επάγγελμα της καθαριότητας.

H «Καθαρή Εβδομάδα» είναι μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), που στηρίζει τους εργαζόμενους καθαριότητας που διατηρούν καθαρή την πόλη λέγοντας ευχαριστώ με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του Νοεμβρίου, για μια εβδομάδα.

Η Καλαμάτα, το Παλαιό Φάληρο και το Αγρίνιο είναι οι τρεις πόλεις που έχουν επιλεγεί για την εν λόγω δράση.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του για την επιλογή της πόλης  σ’ αυτήν την ιδιαίτερη πρωτοβουλία που οργάνωσε η ΚΕΔΕ, με τη συνεργασία της εταιρείας KARCHER και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους της Καθαριότητας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα καθήκοντα της υπηρεσίας τους, ώστε να διατηρείται η Καλαμάτα, οι γειτονιές και οι χώροι αναψυχής καθαροί. Τόνισε επίσης πως “όλοι οι δημότες οφείλουμε να βοηθήσουμε στον σκοπό αυτό”.


Πηγή
Author: Φρόσω Ζαγορίτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα