Μαθήματα φωτογραφίας στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης | ΚΕΔΕ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα για εκμάθηση λήψης φωτογραφίας στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, από έμπειρο και καταξιώμενο δάσκαλο στο αντικείμενο. Κάθε Δευτέρα 17:00 – 19:00, οδός Σπετσών 3, Αργυρούπολη (Πλησίον στάση Μετρό Αλίμου).

Το πρόγραμμα: Φωτογραφία – Τεχνολογία και Βασικές Τεχνικές, αποτελεί εισαγωγή στην τεχνολογία και τις βασικές φωτογραφικές τεχνικές της λήψης. Καλύπτει πλήρως την θεωρία και αποτελείται από πλήθος ασκήσεων που στοχεύουν στην κατανόηση της κάμερας και των δυνατοτήτων της, των βασικών τεχνικών στη χρήση της και τη δημιουργία φωτογραφικών εικόνων με βάση τις πιο καθιερωμένες αρχές σύνθεσης.

Με το πέρας του προγράμματος και μέσα από τις ασκήσεις και τη θεωρία, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τη βασική ορολογία της φωτογραφικής τεχνολογίας, τις αναγκαίες βασικές τεχνικές για τις συνήθεις φωτογραφικές λήψεις και θέματα (πορτραίτο, τοπίο κ.λπ), καθώς και τις πιο σημαντικές αρχές  οπτικής αντίληψης για τη σύνθεση της φωτογραφικής εικόνας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας  που είναι χρήστες φωτογραφικών καμερών ή ενθουσιώδεις χρήστες των φωτογραφικών δυνατοτήτων των εξελιγμένων κινητών τηλεφώνων, αλλά και οποιοσδήποτε θέλει να καταλάβει τι είναι η φωτογραφική λήψη και πως δημιουργείται η φωτογραφική εικόνα.

Εισηγητής: Παπαδάκης Απόστολος (φωτορεπόρτερ – ψηφιακός δημιουργός)


Πηγή
Author: Φρόσω Ζαγορίτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα