Πάτρα: Επιστολή Πελετίδη στον υπουργό Υγείας για τους φύλακες στο Καραμανδάνειο | ΚΕΔΕ

Να παραμείνουν οι τέσσερις υπάλληλοι φύλαξης, με σύμβαση ΙΔΟΧ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, διότι καλύπτουν κατεπείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο δήμαρχος Πατρέων και πρόεδρος του Δ.Σ. του Καραμανδανείου, Κώστας Πελετίδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Πελετίδης στην επιστολή του, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι καλύπτουν κατεπείγουσες ανάγκες, καθώς η εσωτερική φύλαξη της Ψυχιατρικής Κλινικής Παιδιών & Εφήβων πρέπει να συνεχιστεί και οι εν λόγω υπάλληλοι έχουν αποκτήσει ήδη πολύτιμη εμπειρία στον χειρισμό των ευαίσθητων αυτών περιπτώσεων.

Υπογραμμίζει επίσης ότι το εν λόγω ζήτημα απασχολεί το ΔΣ του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων αρκετό διάστημα, και πως σε επικοινωνία που είχε με τον τέως υπουργό Υγείας, Μ. Χρυσοχοΐδη, είχε εκφραστεί η πρόθεση του Υπουργείου για διευθέτηση του προβλήματος, με την κατάλληλη ρύθμιση. Τέλος ο δήμαρχος Πατρέων, ενημερώνει τον υπουργό Υγείας,  ότι η 6η ΥΠΕ προτίθεται να καλύψει τα έξοδα των συγκεκριμένων υπαλλήλων, με έκτακτη επιχορήγηση.


Πηγή
Author: Φρόσω Ζαγορίτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα